Libnet.ro
UNICEF

19:45

UPDATE Wall Street: Dow Jones pierde 3%

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Wall Street: Dow Jones pierde 3%

Indicele vedeta al Wall Street, Dow Jones, a cazut pentru scurt timp cu peste 2% in sedinta de luni, respectiv peste 500 de puncte, intr-o piata febrila in fata majorarilor de dobanzi si afectata de sectoarele energiei si finantelor, scrie AFP. UPDATE 22:10 Dow Jones a scazut cu 3% 700 de puncte) cu mai putin de o ora pana la inchidere. continuă pe Hotnews

Wall Street: Dow Jones pierde peste 2%, inainte de a-si reveni usor

Indicele vedeta al Wall Street, Dow Jones, a cazut pentru scurt timp cu peste 2% in sedinta de luni, respectiv peste 500 de puncte, intr-o piata febrila in fata majorarilor de dobanzi si afectata de sectoarele energiei si finantelor, scrie AFP.

Wall Street, in scadere semnificativa: Dow Jones inchide cu o pierdere de 4,61%, dupa ce inregistrase o scadere de 1.500 puncte in timpul zilei

Indicele amiral al bursei din New York, Dow Jones, a recuperat usor din pierderi pe finalul sesiunii de luni si a inchis in scadere cu 4,61%, dupa ce, cu doar o ora inainte de inchidere, inregistra o scadere de 3% 700 de puncte), iar in timpul zilei scazuze chiar cu 1500 de puncte. , potrivit AFP. Luni, Casa Alba a afirmat, intr-o declaratie pentru CNBC, ca este mereu ingrijorata atunci cand piata scade, dar da asigurari ca este vorba doar despre fluctuatii ale pietei, iar economia Statelor Unite a ramas foarte solida si merge in directia cea buna.

Investitorii americani si-au amintit de lunea neagra de acum 30 de ani. Indicele Dow Jones marcheaza o scadere istorica

Sedinta de luni a bursei americane va ramane in istorie ca o replica la tragicul eveniment bursier din 19 octombrie 1987, Lunea Neagra, cand indicele Dow Jones a pierdut 22%. De aceasta data, Dow-ul a pierdut cel mai mare numar de puncte.

Wall Street, inceput de saptamana cu emotii. Indicele Dow Jones, cea mai scazuta valoare din 2008

Indicele bursier Dow Jones a avut luni o scadere de 1. 175 de puncte, cea mai mare dupa criza financi.

666 - numarul de puncte cu care a scazut Dow Jones pe Wall Street

Indicele Dow Jones Industrial Average a pierdut la finalul sedintei de vineri 666 de puncte, cea mai.

Indicele Dow Jones, cadere spectaculoasa

Bursa de pe Wall Street a deschis sedinta de luni in scadere, in conditiile in care investitorii estimeaza ca Rezerva Federala va fi nevoita sa majoreze rapid dobanzile dupa ce randamentul la.

Indicele american Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere din iunie 2016, investitorii anticipand inflatie si dobanzi mai mari

Indicele american Dow Jones a inregistrat vineri cel mai mare declin din iunie 2016, pe fondul corectiei pietei si al cresterii randamentelor obligatiunilor, investitorii anticipand ca inflatia mai ridicata din Statele Unite va determina Rezerva Federala Fed) sa accelereze majorarea dobanzilor, transmite Bloomberg.

Indicele american Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere din iunie 2016

Indicele american Dow Jones a inregistrat, ieri, cel mai mare declin din iunie 2016, pe fondul corectiei pietei si al cresterii randamentelor obligatiunilor, potrivit Bloomberg.

Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in depreciere.

Wall Street a inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )