Libnet.ro
UNICEF

22:00

Uraganul Ophelia se apropie de Marea Britanie. Avertizarile transmise de Politia Metropolitana

Antena3 Antena3,
Uraganul Ophelia se apropie de Marea Britanie. Avertizarile transmise de Politia Metropolitana

Uraganul Ophenia se apropie de Marea Britanie, iar Politia Metropolitana a emis mai multe avertizari pentru a pregati populatia pentru momentul in care furtuna va lovi. Potrivit libertatea. ro, uraganul. continuă pe Antena3

ALERTA! Dupa SUA a venit randul Europei: Uraganul Ophelia se apropie de continent! (VIDEO)

Politia Metropolitana e emis un avertisment meteorologic sever, dupa ce Uraganul Ophelia se apropie tot mai mult de Marea Britanie, scrie The Telegraph. Au fost emise avertizari cu privire la rafale de vant de.

Alerte meteo. Uraganul Ophelia se apropie de Europa

Politia Metropolitana e emis un avertisment meteorologic sever, dupa ce Uraganul Ophelia se apropie tot mai mult de Marea Britanie.

Europa, amenintata de o furtuna tropicala. Uraganul Ophelia se apropie (FOTO)

Europa este amenintata de o furtuna tropicala. Furtuna Ophelia, produsa in Oceanul Atlantic, se indreapta spre continentul european, iar zonele vizate sunt Insulele Azore din Portugalia, Spania,.

Uraganul Ophelia se indreapta spre Europa. Unde va lovi furtuna tropicala

Uraganul Ophelia este furtuna care s-a format cel mai recent in Atlantic, dar traseul acestuia este diferit de cel pe care l-au anticipat meteorologii. Acesta si-a modificat directia si se.

Englezul care culege basmele romanesti din satele tarii. Povestile celebre, traduse si citite copiilor din Marea Britanie

De anul viitor, zeci de povesti si basme romanesti vor fi traduse si citite copiilor din scoli din Marea Britanie. Proiectul, intitulat Transferania, este posibil gratie lui John Row 72 de ani), un scriitor si povestitor englez care strange in aceasta toamna povesti si basme din doua sate romanesti. Acestea vor fi publicate intr-o carte bilingva in Marea Britanie si Romania, la sfarsitul lui 2018.

Ziua in care toate zborurile dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana vor fi anulate

Philip Hammond, ministrul britanic de Finante, a avertizat asupra posibilitatii ca toate zborurile dintre UE si Marea Britanie sa fie anulate in ziua declansarii Brexitului, scrie businessinsider. com. El.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )