Libnet.ro
UNICEF

01:05

Urgent Cargus ia 134 milioane lei de la BCR si OTP, din care va refinanta imprumuturile existente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Urgent Cargus ia 134 milioane lei de la BCR si OTP, din care va refinanta imprumuturile existente

Compania de curierat Urgent Cargus, controlata de fondul de investitii Abris Capital Partners, a primit uncredit sindicalizat de 134 milioane lei 29,3 milioane euro) de la Banca Comerciala Romana BCR) si subsidiara din Romania a bancii ungare OTP Bank, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Sevil Shhaideh face curatenie in birouri de 3,8 milioane lei

Ministerul Dezvoltarii Regionale a cumparat servicii de curatenie pentru birouri si spatii conexe in valoare de 3,2 milioane lei plus TVA. La licitatie s-au inscris doua firme, dar doar oferta uneia a fost declarata admisibila. intamplator sau nu, firma este una abonata la contracte pe bani publici.

Ministerul Finantelor a vandut obligatiuni de 300 milioane lei pe cinci ani

Ministerul Finantelor a vandut ieri obligatiuni de stat in valoare de 300 milioane lei 65,5 milioane euro), scadente la 19 decembrie 2022, in linie cu suma programata, pentru care bancile vor primi un randament mediu anual de 2,90%, usor sub nivelul din licitatia precedenta pentru aceeasi scadenta, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Din cauza pierderilor de 70 de milioane de lei, o parte din cheltuielile RA-APPS vor fi preluate de Guvern. Executivul va investi 30 de milioane de lei in confortul demnitarilor

O parte din cheltuielile RA-APPS vor fi preluate de Guvern, dupa ce Regia de Protocolului de Stat a pierdut anul trecut peste 73 de milioane de lei.

Statul roman nu a recuperat nimic din prejudiciul de 5 milioane lei al lui Relu Fenechiu

Statul roman nu a reusit sa recupereze niciun leu din prejudiciul creat de fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, in dosarul Transformatorul, scrie Centrul de Investigatii Media.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )