Libnet.ro
UNICEF

10:00

Urgent Cargus: In saptamana Black Friday vom transporta un milion de kilograme in fiecare noapte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Urgent Cargus: In saptamana Black Friday vom transporta un milion de kilograme in fiecare noapte

Urgent Cargus, una dintre cele mai mari companii de curierat din Romania, anunta realizarea unei investitii de 1,630 milioane de euro, destinata eficientizarii activitatii companiei pentru perioada Black Week 21-30 noiembrie). continuă pe Wall-Street Ro

Emisiunea PLAYTECH Sfaturi de Black Friday si drifturi nebune

Emisiunea PLAYTECH, difuzata in fiecare duminica, la 13. 20 la Prima TV, a ajuns la episodul cu numarul opt. in aceasta editie va dam cateva sfaturi legate de Black Friday. Daca aveti impresia ca nu e de gluma cu reducerile de Black Friday 2014, va inselati! Frumoasa Ioana Maria Moldovan, de la emisiunea Times New Roman, vine la emisiunea PLAYTECH si are glumele la ea. Ioana vrea sa isi cumpere o tableta de Black Friday, iar Lucian Popescu si expertul playtech. ro [].

Black Friday 2014 Domo magazinul face reduceri in functie de preferintele tale

Black Friday 2014 la Domo se desfasoara incepand din data de 21 noiembrie. Retailerul vine totusi cu o propunere destul de interesanta de Vinerea Neagra. De Black Friday 2014, Domo se alatura celorlalti comercianti, oferind reduceri semnificative la sute de produse electronice si electrocasnice. Totusi, Domo nu a anuntat inca, oficial, oferta de Black Friday 2014, abordand o strategie interesanta. Black Friday 2014 Domo tu ce vrei sa cumperi la reducere? Atat pe site, cat si pe pagina oficiala de [].

Sa fim seriosi, treaba cu Black Friday s-a cam diluat133;, sau ce tactici, erori si preconceptii exista despre Sarbatoarea Reducerilor

Atunci cand vine vorba de Black Friday, renteaza sa urmaresti ce FAC efectiv retailerii, nu ce declara. Desi aproape fara exceptie retailerii se bat cu pumnii in piept ca ofera reduceri semnificative, adevarul este ca e foarte posibil ca nu de Black.

Black Friday Orange - reduceri mari si livrari in 48 de ore pentru operator

Black Friday are loc pe 21 noiembrie anul acesta in Romania. Printre companiile participante va fi si Orange, care a asigurat acum conditiile pentru ca utilizatorii sa afle in timp de oferte.

Black Friday 2014 la operatori ce pregatesc Telekom, Orange si Vodafone

La Black Friday 2014 nu vor participa numai magazine, ci si operatorii de telefonie mobila. Noi am adunat ce se stie pana acum despre Black Friday la Orange, Telekom si Vodafone. Black Friday a devenit un fenomen global si asta o stim de ceva vreme. in ultima vineri a lunii noiembrie majoritatea magazinelor online cat si cele retail s-au aliat pentru a oferi cele mai bune reduceri la o multime de produse. Desigur, asta se intampla in alte tari, unde exista [].

Black Friday elefant.ro - Reduceri de pana la 80% in aceasta vineri

De Black Friday, elefant. ro are reduceri intre 40% si 80% la peste 200. 000 de produse, la absolut toate categoriile de pe site, de la genti si parfumuri, la produse de decoratiuni interioare, vestimentatie, produse de ingrijire atat pentru copii, cat si pentru femei si barbati, telefoane, laptopuri, tablete, jucarii si carti.

Cum poti sa cumperi ceasuri de firma la preturi mici prin Campania Black Friday 2014 pe CautCeas!

Ceasuri originale 100%, de la cele mai apreciate marci, pot fi ale tale la preturi mici, prin Campania Black Friday 2014, desfasurata de magazinul online CautCeas. ro. La sfarsitul lunii noiembrie, poti comanda ceasuri de lux mai ieftine cu 80% decat pretul lor normal, iar ca bonus te bucuri si de transport gratuit!.

De ce Black Friday este o sarbatoare a reducerilor foarte buna pentru Romania

Black Friday este o sarbatoare a reducerilor celebra in SUA si a fost importata in ultimii ani si in Romania. Totusi, nu a fost importata cu toate caracteristicile sale.

Black Friday 2014 e evenimentul perfect pentru romani si buzunarele lor mereu goale

Black Friday se deruleaza pentru a patra oara in Romania anul acesta. eMAG a dat startul, apoi au inceput si alte magazine. Tot eMAG a schimbat data si la fel au facut alte magazine. De ce ne place insa Black Friday si ce spune aceasta sarbatoare a reducerilor despre romani? Black Friday a pornit in Romania abia in 2011. Atunci, eMAG a avut o idee foarte buna, dar prost implementata in primul an. Asa e la debut, o mai dai [].

Black Friday 2014 la EuroGSM: cele mai cautate vor fi telefoanele de 5 inci si tabletele de 8 inci

Black Friday 2014 ajunge si la EuroGSM, dar dureaza timp de trei. in perioada 21 23 noiembrie 2014, retailerul va include in oferta telefoane mobile, tablete, accesorii si gadget-uri la preturi reduse cu pana la 75%. Pentru Black Friday 2014, clientii EuroGSM care se aboneaza la newsletter pana in data de 19 noiembrie vor primi oferta de Vinerea Neagra pe mail cu 24 de ore inainte de inceperea campaniei. Printre produsele EuroGSM de Black Friday se numara smartphone-uri si [].

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )