Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN URMA DECLARATIILOR LUI LIVIU DRAGNEA Forumul Judecatorilor cere CSM sa apere independenta justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN URMA DECLARATIILOR LUI LIVIU DRAGNEA Forumul Judecatorilor cere CSM sa apere independenta justitiei

Declaratiile lui Liviu Dragnea, de la tribuna Consiliului National al PSD, referitoare la justitia discretionara, la condamnarea ilegala a mii de persoane, la dosarele si sentintele aranjate de ofiteri din Serviciul Roman de Informatii cu anumiti procurori si judecatori, au starnit indignarea magistratilor. Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa apere independenta sistemului judiciar fata de afirmatiile lui Liviu Dragnea, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Forumul Judecatorilor cere CSM apararea independentei Justitiei dupa declaratiile lui Liviu Dragnea

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a cerut luni Consiliului Superior al Magistraturii sa fie aparata independenta sistemului judiciar, ca urmare a declaratiilor facute, duminica, de presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Forumul Judecatorilor cere apararea sistemului judiciar, dupa afirmatiile lui Dragnea: Un derapaj evident de la principiile democratiei. Contureaza imaginea unei amenintari serioase

Forumul Judecatorilor a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii apararea independentei sistemului judiciar dupa declaratiile facute de Liviu Dragnea la Consiliul National al PSD. Potrivit asociatiei,.

Liviu Dragnea cere plangere pentru inalta tradare la adresa lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a cerut, duminica, la Parlament, ca in 2019 sa se depuna o plangere pentru inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Iohannis tradeazainteresele.

Sorina Matei: Liviu Dragnea are nevoie de un pretext ca sa dea amnistia si gratierea. El face mari presiuni pe Curtea Constitutionala zilele astea(VIDEO)

Jurnalista Sorina Matei a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea are nevoie in acest moment de un pretext pentru a explica urgenta adoptarii unei Ordonante de urgenta.

Judecatorii au desfiintat cursurile de contabilitate facute de Liviu Dragnea la o facultate-fantoma din Alexandria

Judecatoria Sectorului 4 desfiinteaza cursurile de contabilitate facute de Liviu Dragnea la o facultate-fantoma din Alexandria. Concret, instanta a desfiintat foaia matricola emisa pe numele liderului PSD,.

Instanta a desfiintat cursurile de contabilitate facute de Liviu Dragnea la o facultate-fantoma din Alexandria

Judecatoria Sectorului 4 a desfiintat cursurile de contabilitate facute de presedintele PSD, Liviu Dragnea, la o Facultatea de Contabilitate din cadrul Universitatii Alexandru Ghica din Alexandria. Concret, foaia matricola emisa pe numele acestuia a fost desfiintata, decizia magistratilor nefiind insa una definitiva.

Cum vrea Liviu Dragnea sa reinventeze mesajul anti-coruptie si ce se ascunde in spatele discursului orientat impotriva multinationalelor si a Comisiei Europene

La Congresul PSD de duminica, Liviu Dragnea a deschis Cutia Pandorei. Din ea, a sarit noua teorie a capitalului care defineste ce inseamna Momentul Zero intr-o tara roasa de coruptie pana la maduva si care trebuie sa fie relatia dintre clasa muncitoare, multinationale si alesii poporului.

Cum vrea Liviu Dragnea sa reinventeze mesajul anticoruptie si ce se ascunde in spatele discursului orientat impotriva multinationalelor si a Comisiei Europene

La Congresul PSD de duminica, Liviu Dragnea a deschis Cutia Pandorei. Din ea, a sarit noua teorie a capitalului care defineste ce inseamna Momentul Zero intr-o tara roasa de coruptie pana la maduva si care trebuie sa fie relatia dintre clasa muncitoare, multinationale si alesii poporului.

Alina Mungiu Pippidi: Liviu Dragnea este un foarte bun manipulator si are niste sfatuitori radicali si prosti (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu Pippidi a declarat luni, in cadrul Stirilor B1 TV, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, nu joaca niciun rol in politica europeana si ca discursul sau antieuropean vine de la sfatuitorii sai.

Ludovic Orban, mesaj pentru Liviu Dragnea: E in stare sa tarasca Romania in conflict cu toata lumea civilizata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca Liviu Dragnea, prin discursul de la Consiliul National al PSD, a aratat ca este in stare sa tarasca Romania in conflict cu toata lumea civilizata, ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )