Libnet.ro
UNICEF

22:30

IN URMA UNUI ACORD CONVENIT CU TALIBANII: Statele Unite vor inchide cinci baze din Afganistan, pe parcursul a 135 de zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN URMA UNUI ACORD CONVENIT CU TALIBANII: Statele Unite vor inchide cinci baze din Afganistan, pe parcursul a 135 de zile

Statele Unite vor retrage aproape 5. 000 de soldati si vor inchide cinci baze din Afganistan, pe parcursul a 135 de zile, potrivit unui proiect de acord convenit cu talibanii, a declarat luni negociatorul american Zalmay Khalilzad, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Statele Unite vor retrage aproape 5.000 de soldati si vor inchide cinci baze din Afganistan

Statele Unite vor retrage aproape 5. 000 de soldati si vor inchide cinci baze din Afganistan, pe parcursul a 135 de zile, potrivit unui proiect de acord convenit cu talibanii, a declarat luni negociatorul american Zalmay Khalilzad, transmite Reuters.

Presedintele Iranului respinge orice dialog bilateral cu Statele Unite

Presedintele Iranului, Hassan Rouhani, a exclus marti posibilitatea unui dialog bilateral cu Statele.

Au intrat in vigoare noile tarife comerciale anuntate de Statele Unite si China

Statele Unite si China aplica reciproc, incepand de duminica, noi tarife pentru importuri, in pofida semnelor ca negocierile pentru oprirea razboiului comercial vor fi reluate pe parcursul lunii septembrie, transmite Reuters.

HASSAN ROUHANI: Iranul va raspune intotdeauna negativ oricarei oferte de discutii cu Statele Unite

Iranul va raspune intotdeauna negativ oricarei oferte de discutii bilaterale cu Statele Unite, a declarat marti presedintele Hassan Rouhani, citeaza Reuters.

Sorina Pintea: Urmeaza sa discutam si cu Italia in privinta unui acord pentru transplant de organe

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, luni, la Craiova, ca se va discuta si cu Italia pentru semnarea unui acord pentru transplantul de organe, dupa cele incheiate de Romania cu Ungaria si cu Republica Moldova, scrie Mediafax.

Actorul Kevin Hart, spitalizat in urma unui accident rutier

Actorul Kevin Hart, cunoscut pentru roluri din filme ca Ride Along si Jumanji: Welcome to the Jungle, a fost spitalizat duminica, in urma unui accident rutier, informeaza Variety.

O masina a luat foc pe Autostrada Soarelui in urma unui accident. Sensul de mers spre Bucuresti, blocat

O masina a luat foc pe Autostrada Soarelui, in urma unui accident in care au fost implicate doua autovehicule, sensul de mers spre Bucuresti fiind blocat la ora transmiterii acestei stiri.

SUA vor retrage aproape 5.000 de soldati si vor inchide cinci baze din Afganistan. Acordul, incheiat dupa luni de negocieri, mai are nevoie de aprobarea celor doi presedinti

Statele Unite vor retrage aproape 5. 000 de soldati si vor inchide cinci baze din Afganistan, pe parcursul a 135 de zile, potrivit unui proiect de acord convenit cu talibanii, a declarat luni negociatorul american.

VIDEO USR-PLUS cere din nou semnarea unui acord politic pentru alegeri anticipate imediat dupa prezidentiale. Barna: Singura solutie pentru a scoate tara din criza

Romania are nevoie de un guvern care sa organizeze cat mai repede alegerile anticipate, a declarat, luni, liderul USR, Dan Barna. El a spus ca isi asuma sa ceara actualului parlament un acord politic, cu implicarea presedintelui Klaus Iohannis si a partidelor de opozitie, pentru organizarea anticipatelor imediat dupa alegerile prezidentiale.

Kevin Hart, ranit grav in urma unui accident, a fost operat. Sotia actorului a dat detalii despre starea lui de sanatate

Sotia lui Kevin Hart a vorbit despre starea de sanatate a actorului american, dupa accidentul rutier suferit duminica, 1 septembrie, in urma caruia Hart a fost spitalizat cu rani grave la spate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2618 seconds )