Libnet.ro
UNICEF

14:45

Urmarea dezastrului din Colectiv: Unul dintre cele mai populare cluburi din Capitala se inchide

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Urmarea dezastrului din Colectiv: Unul dintre cele mai populare cluburi din Capitala se inchide

Clubul Expirat, unul dintre cele mai populare si frecventate cluburi din Bucuresti, se va inchide, la decizia proprietarilor spatiului de entertainment, ca urmare a tragicului eveniment care a avut loc in clubul Colectiv din Capitala, din seara zilei. continuă pe Wall-Street Ro

Incendiu club Bucuresti: Colectiv, unul dintre cele mai renumite localuri de concert din Capitala. in seara tragediei, intrarea a fost libera

Incendiu club Bucuresti. 27 de tineri si-au pierdut viata, vineri seara, iar alte 162 de persoane au fost ranite, in urma unui incendiu produs la Club Colectiv din Bucuresti. Clubul era unul dintre cele mai folosite localuri pentru concerte din Capitala.

Unul dintre cele mai frecventate cluburi din Iasi si-a suspendat activitatea. Nu avem autorizatie de la ISU. Am fost ignoranti si iresponsabili

Unul dintre cele mai frecventate localuri de noapte din municipiul Iasi, La Baza, a anuntat astazi, pe pagina de Facebook, ca isi suspenda activitatea intrucat nu are autorizatie de la ISU. Am avut noroc. Nu vrem sa mai punem pe nimeni in pericol, chiar daca legea permite acest lucru.

Milionarul Ghennadi Korban, unul dintre cei mai bogati oameni din Ucraina, arestat intr-o ancheta ce vizeaza crima organizata si fapte de coruptie

Milionarul Ghennadi Korban, unul dintre cei mai bogati oameni din Ucraina, aflat in topul celor mai bogati 100 de ucraineni si mana dreapta a puternicului oligarh Igor Kolomoiski, a fost retinut sambata in cadrul unei anchete ce vizeaza crima organizata si coruptie. Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat, duminica, ca arestarea milionarului Ghennadi Korban nu este decat inceputul luptei impotriva coruptiei care sufoca tara. Sustinatorii lui Ghennadi Korban si adversari ai lui Porosenko sustin insa ca ar fi vorba despre represiune politica, scrie Agerpres.

INCENDIUL din Colectiv. 23 dintre cei 27 de morti in urma incendiului au fost identificati

23 din cele 27 de persoane decedate in incendiul care a avut loc vineri seara in clubul Colectiv din Capitala au fost identificate la Institutul de Medicina.

Incendiul din Colectiv. Banicioiu: Trei persoane mai sunt de identificat la IML

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, sambata seara, ca trei persoane decedate mai sunt de identificat la Institutul National de Medicina Legala INML), potrivit Agerpres.

Ipocrizie dupa incendiul din Colectiv. Cafeneaua VIP-urilor din Iasi se lauda ca e cea mai dotata cu stingatoare, desi a fost amendata pentru risc de incendiu

Cafeneaua Piata Unirii din Iasi, unul dintre cele mai cautate cluburi de noapte din Iasi, se lauda pe retelele de socializare ca este cel mai bine pregatit in caz de incendiu. Asta, desi la inceputul acestui an a fost amendat de doua ori tocmai pentru ca prezenta risc de incendiu. Postarea a fost facuta sambata, pe Facebook, in cadrul unui anunt de solidarizare cu victimele tragediei din Clubul Colectiv.

Incendiu in Clubul Colectiv. O petrecere de Halloween din Targoviste, amanata din cauza tragediei din Capitala

Daso Cado, unul dintre cele mai cautate cluburi din Dambovita de tinerii dornici de distractie, a amanat petrecerea tineretului de Halloween, programata pentru aceasta seara, la ora 22. 30, ca urmare a tragediei care a avut loc in Clubul Colectiv din Bucuresti, acolo unde au murit 27 de persoane, iar alte 146 sunt ranite.

Incendiu la Clubul Colectiv din Bucuresti. Decor cu morminte si cruci pe un trotuar din Cluj, in zi de doliu national. Cum au taxat internautii gestul clubului

Un decor cu cruci si morminte pe trotuarul din fata Clubul Diesel, unul dintre cele mai fitoase localuri din centrul Clujului, in zi de doliu national, a intrigat internautii care au criticat gestul.

Povestea Palatului Ancora, una dintre cele mai frumoase cladiri din Romania. Construit pe vremuri de un consilier , batjocarit astazi de un smecher

Palatul cu ancora din Timisoara este unul din imobilele istorice din zona Iosefin. Palatul a fost construit intre 1901-1902.

Supravietuitori ai incendiului de la clubul Station din SUA, soldat cu 100 de morti si 230 de raniti, intristati de tragedia de la Bucuresti: E atat de asemanator. Chiar nu vom invata niciodata?

Supravietuitori si familii ale victimelor unui incendiu mortal produs in 2003 la un club de noapte din Rhode Island, in SUA, au declarat sambata ca tragedia de la Bucuresti este trista si infricosator de asemanatoare, relateaza Mediafax citand Associated Press. Incendiul de la clubul Station, unul dintre cele mai grave din istoria SUA, a fost declansat de artificiile folosite in timpul unui concert al formatiei Great White, care au aprins spuma inflamabila din interiorul clubului. O suta de oameni au murit si 230 au fost raniti.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )