Libnet.ro
UNICEF

18:30

Urmarire ca in filme: O femeie in coma alcoolica a furat o masina (VIDEO)

B1 B1,
Urmarire ca in filme: O femeie in coma alcoolica a furat o masina (VIDEO)

O blonda cu state vechi pune pe jar autoritatile! Femeia s-a ales cu dosar penal dupa ce i-a furat masina unui barbat. I-a spus soferului ca ii este rau iar cand acesta a plecat sa ii cumpere niste apa, femeia a. continuă pe B1

Urmarire ca in filme: O femeie in coma alcoolica a furat o masina (VIDEO)

O blonda cu state vechi pune pe jar autoritatile! Femeia s-a ales cu dosar penal dupa ce i-a furat masina unui barbat. I-a spus soferului ca ii este rau iar cand acesta a plecat sa ii cumpere niste apa, femeia a.

Dosar penal pe numele unei tinere care a furat masina unui barbat, dupa ce acesta a luat-o cu el, crezand ca se simte rau

Politistii au intocmit un dosar penal pe numele unei tinere care a furat, duminica, masina unui barbat, dupa ce acesta a luat-o cu el, crezand ca se simte rau, si a oprit pentru a-i cumpara o sticla cu apa. Potrivit politistilor, tanara era bauta si avea permisul auto anulat de anul trecut. Incidentul s-a petrecut in Capitala.

A furat masina unui barbat, prefacandu-se ca se simte rau

O tanara din judetul Arges este cercetata de politisti pentru furt calificat, dupa ce a furat, duminica, masina unui barbat care o luase la ocazie. Incidentul s-a petrecut in Capitala.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )