Libnet.ro
UNICEF

01:05

Urmatorul raport MCV pentru Romania va fi publicat saptamana viitoare, spune Birchall

Hotnews Hotnews,
 Urmatorul raport MCV pentru Romania va fi publicat saptamana viitoare, spune Birchall

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a anuntat marti in plenul Consiliului Superior al Magistraturii, ca, cel mai probabil, la inceputul saptamanii viitoare va fi publicat urmatorul raport MCV Mecanismul de cooperare si de verificare) la adresa Romaniei. continuă pe Hotnews

Ministrul Ana Birchall: Raportul MCV va fi facut public saptamana viitoare

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, marti, ca saptamana viitoare va fi publicat urmatorul raport MCV. Acesta o sa iasa la inceputul saptamanii viitoare. Din informatiile mele, pe cai.

RAPORT CBRE PENTRU PRIMELE NOUA LUNI DIN AN, Volumul investitiilor imobiliare din tara noastra a depasit 585 milioane euro

Daniela Boca, CBRE: in ultimul trimestru din 2019, volumul tranzactionat ar urma sa urce cu 42%, putand ajunge la 1 miliard de euro * Gijs Klomp, CBRE: Niciodata nu a fost atata interes pentru Romania, precum in prezent, sunt sanse mari ca in urmatoarele 24 de luni sa vina si la noi jucatori traditionali, prezenti deja in Europa Centrala si de Est, care sa schimbe reputatia pietei noastre si preturile Volumul investitiilor imobiliare din tara noastra a depasit, in primele noua luni ale anului curent valoarea de 585 milioane de euro, arata cel mai recent raport de research al CBRE, potrivit caruia in ultimul trimestru din 2019 volumul tranzactionat ar urma sa se majoreze cu 42%, putand atinge pragul de 1 miliard de euro daca tranzactiile aflate in desfasurare, in prezent, vor fi semnate.

Vladimir Putin a lansat un avertisment pentru Romania. Scutul antiracheta poate fi distrus oricand de Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a lansat un avertisment pentru Romania. Rusia poate distruge oricand rachetele NATO desfasurate in tara noastra. Vladimir Putin a lansat un avertisment pentru Romania De parca nu ar fi de ajuns cate avem pe cap, Vladimir Putin a lansat un avertisment pentru Romania. intr-un interviu acordat canalelor TV Al Arabiya, Sky .

Autostrada Lugoj-Deva. Ministrul Transporturilor este optimist: Probabil saptamana viitoare vom deschide si Lotul 3

Ministrul demis al transporturilor, Razvan Cuc, a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca in cursul saptamanii viitoare sa deschida Lotul 3 de autostrada Lugoj Deva, desi sunt si vor fi in continuare probleme in cazul acestuia.

RAPORT OLAF PENTRU ANUL 2018 Suntem campioni la fraudarea fondurilor europene pe agricultura

Tara noastra a raportat cele mai multe fraude din Uniunea Europeana privind fondurile europene din agricultura si dezvoltare rurala, si s-a clasat pe locul doi la valoarea fraudata, dupa Polonia, se arata in raportul OLAF privind lupta impotriva coruptiei pentru anul 2018. Conform aceluiasi raport, Romania a ocupat primul loc la fraudarea fondurilor din agricultura si in anul 2018, cu o crestere a spetelor de frauda fata de anul 2017. Topul fraudelor condus de Romania este continuat de Polonia, Ungaria si Italia, iar in topul sumelor fraudate, Polonia este urmata de Romania, Franta si Bulgaria.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )