Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce urmeaza dupa victoria din Fed Cup: adversare de top pentru Simona Halep si compania

Adevărul Adevărul,
Ce urmeaza dupa victoria din Fed Cup: adversare de top pentru Simona Halep si compania

Echipa Romaniei de Fed Cup, condusa de Simona Halep, va juca in 2019 impotriva unui adversar redutabil in Grupa Mondiala. continuă pe Adevărul

Au rupt ringul de dans: dupa infrangerea cu Romania din Fed Cup, echipa Elvetiei a petrecut in club

Jucatoarele de tenis din Elvetia, in frunte cu Martina Hingis, au petrecut intr-un club din Cluj dupa esecul cu Romania din Fed Cup.

Simona Halep, dupa victoria din FedCup: Am suferit o contractura la picior n game-ul doi, dar o sa ma recuperez si o sa joc mine

Jucatoarea Simona Halep a declarat, sambata, dupa ce a invins-o pe Viktorija Golubic in primul meci al intalnirii de FedCup Romania - Elvetia, ca la scurt timp dupa startul partidei a suferit o contractura la picior, dar nu se pune problema sa nu joace in a doua zi a confruntarii de la Cluj-Napoca.

Lovitura de teatru! De ce meciul dintre Romania si Elvetia, din Fed Cup, s-ar putea disputa degeaba

Romania si Elvetia se dueleaza pentru accesul in Grupa Mondiala a Fed Cup, dar disputa lor ar putea fi inutila din cauza Federatiei Internationale.

Ce fete, ce calificare: Numaram zilele pana in 2019! Ce urmeaza pentru echipa de Fed Cup a Romaniei

Romania a trecut, fara emotii, de Elvetia si a ajuns in Grupa Mondiala la Fed Cup. Halep si colegele ei vor reveni pe teren abia la anul, atunci cand spera sa ajunga, in premiera, in finala competitiei.

Declaratia prin care Irina Begu i-a inchis gura Soranei Cirstea, dupa primul meci de la Fed Cup

Irina Begu a facut un meci excelent in Fed Cup, contra Timeei Baczsinski, si a adus Romaniei al doilea punct in partida cu Elvetia.

Halep si-a dezvaluit planurile de viitor: Ce urmeaza pentru Simona, dupa ce a jucat perfect pentru Romania la Fed Cup

Simona Halep a avut o pauza de 26 de zile, intre momentul in care a fost eliminata la dublu, la Miami, si cel in care a revenit pe teren, sambata, la Fed Cup.

Fed Cup: Simona Halep, victorie clara impotriva lui Patty Schnyder. Romania s-a calificat in Grupa Mondiala. Reactia liderului mondial dupa meci (VIDEO)

UPDATE:Simona Halep a declarat, duminica, dupa victoria impotrivia elvetiencei Patty Schnyder prin care Romania s-a calificat in Grupa Mondiala a Fed Cup, ca spera ca tricolorele sa aiba un parcurs cat.

Fed Cup: Simona Halep, victorie clara impotriva lui Patty Schnyder. Romania s-a calificat in Grupa Mondiala. Reactia liderului mondial dupa meci (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Simona Halep a declarat, duminica, dupa victoria impotrivia elvetiencei Patty Schnyder prin care Romania s-a calificat in Grupa Mondiala a Fed Cup, ca spera ca tricolorele sa aiba un parcurs cat.

Sorana Cirstea continua scandalul din echipa Romaniei de Fed Cup: A trebuit sa bat din palme, am batut din palme cand a fost nevoie

Desi sustine ca nu a fost niciun conflict in cadrul echipei de Fed Cup, Sorana Cirstea pare sa trimita in continuare sageti dupa victoria obtinuta de Romania in fata Elvetiei, la Cluj, cu scorul de.

Fed Cup: Simona Halep aduce calificarea Romaniei in Grupa Mondiala

Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul profesionist feminin, a adus calificarea Romaniei in Grupa Mondiala a Fed Cup, obtinand victoria decisiva in barajul cu Elvetia, gazduit de Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )