Libnet.ro
UNICEF

13:15

Urmeaza o saptamana de foc pentru scena politica din Romania

Antena3 Antena3,
Urmeaza o saptamana de foc pentru scena politica din Romania

Incepe o saptamana fierbinte pe scena politica. PNL si PDL intra in linie dreapta cu intocmirea documentelor pentru infiintarea noului partid, liberalii isi aleg noua conducere dupa demisia lui Crin. continuă pe Antena3

Adolescentul de etnie roma linsat in Franta ar fi fugit dintr-un centru psihiatric din Romania

Adolescentul roman de etnie roma, linsat saptamana trecuta in suburbiile capitalei franceze de un grup de persoane care l-au banuit ca a jefuit o locuinta, ar fi fugit dintr-un centru psihiatric din Romania pentru a se alatura familiei sale care plecase in Franta, a scris vineri presa franceza citand surse neprecizate din cadrul anchetei.

Sectorul energetic din Romania ar putea beneficia de finantare europeana de MILIARDE de euro

Sectorul energetic din Romania ar putea beneficia de o finantare europeana de cateva miliarde de euro in urmatorii sase ani. Banii ar urma sa fie folositi pentru investitii in retele, spatii de.

Evolutii SPECTACULOASE la cel mai mare miting aviatic din Romania

Cel mai mare miting aviatic din Romania, BIAS 20148236;, al carui partener media este Antena 3, a inceput duminica dimineata. Renumiti pentru cele mai periculoase acrobatii in aer, membrii echipei Baltic B.

Cel mai mare show aerian din Romania incepe sambata la aeroportul Baneasa

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition BIAS) incepe sambata, la Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu. Ce-a de-a sasea editie a celui mai impresionat spectacol aviatic din Romania reuneste in acest an 100 de aeronave civile si militare in evolutii aeriene si expuse publicului, dar si peste 100 de piloti si parasutisti de elita.

Cel mai mare show aerian din Romania incepe sambata, la aeroportul bucurestean Aurel Vlaicu

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition BIAS) incepe sambata, la Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu, si este organizat de catre Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Aeroclubul Romaniei, ROMATSA, ROMAERO si Clubul Sportiv AIBO.

Adolescentul roman agresat in Franta fugise dintr-un centru de psihiatrie din Romania

Adolescentul roman agresat la periferia orasului Paris ajunsese in Franta dupa ce fugise dintr-un centru de psihiatrie din Romania, afirma surse apropiate anchetei. Adolescentul se numeste Gheorghe C. , are 17.

Adolescentul roman agresat in Franta fugise dintr-un centru de psihiatrie din Romania

Adolescentul roman agresat la periferia orasului Paris ajunsese in Franta dupa ce fugise dintr-un centru de psihiatrie din Romania, afirma surse apropiate anchetei, citate de postul francez RTL, potrivit.

Grupa de foc pentru Romania la CE de handbal feminin: Nationala, repartizata alaturi de Norvegia, Danemarca si Ucraina

Echipa feminina de handbal a Romaniei a fost repartizata in grupa B a Campionatului European 2014, alaturi de Norvegia, Danemarca si Ucraina. Meciurile din aceasta grupa de foc vor avea loc la Debrecen, in luna.

Google actualizeaza imaginile Street View din Romania: masini ale gigantului american, pe strazile din tara

Google a anuntat joi ca va reincepe preluarea de imagini Street View in Romania, pentru a improspata si imbogati imaginile de pe Google Maps. Incepand cu saptamana viitoare, masinile Street View vor porni sa actualizeze imaginile existente din mai.

Masinile Street View vor patrula din nou prin orasele din Romania

Google anun and ta ca incepand cu saptamana viitoare, ma and sinile Street View vor porni sa actualizeze imaginile existente din mai multe ora and se importante din Romania, precum Bucure and sti, Cluj Napoca, Timi and soara, Constan and ta sau Sibiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )