Libnet.ro
UNICEF

18:15

Urna cu cenusa regizorului Sergiu Nicolaescu, inhumata in secret. Iolanda Nicolaescu: Eu nu am stiut absolut nimic

Antena3 Antena3,
Urna cu cenusa regizorului Sergiu Nicolaescu, inhumata in secret. Iolanda Nicolaescu: Eu nu am stiut absolut nimic

Urna cu cenusa regizorului Sergiu Nicolaescu, care a decedat pe 3 ianuarie 2013, la varsta de 82 de ani, a fost inhumata la Cimitirul Bellu Militar din Bucuresti, potrivit unui comunicat remis Mediafax de Dana. continuă pe Antena3

Urna cu cenusa regizorului Sergiu Nicolaescu a fost inhumata la Cimitirul Bellu Militar

Urna cu cenusa regizorului Sergiu Nicolaescu, care a decedat pe 3 ianuarie 2013, la varsta de 82 de ani, a fost inhumata la Cimitirul Bellu Militar din Bucuresti, potrivit unui comunicat remis Mediafax de catre Dana Nicolaescu, sotia cineastului.

Urna cu cenusa lui Sergiu Nicolaescu, inhumata la Cimitirul Bellu Militar.

Urna cu cenusa regizorului Sergiu Nicolaescu a fost inhumata la Cimitirul Bellu Militar din Bucuresti, conform unui comunicat trimis de sotia fostului cineast, Dana Nicolaescu, transmite Mediafax. Pe 27 decembrie, urna cu cenusa sotului meu, regizorul Sergiu Nicolaescu, a fost inhumata la Cimitirul Bellu Militar, in locul de veci pe care l-am amenajat pentru el, se arata in comunicatul remis Mediafax. Citeste si: UPDATE. Dosarul testamentului lui Nicolaescu, judecat la TB Dana Nicolaescu .

Urna cu cenusa regizorului Sergiu Nicolaescu a fost inhumata la Cimitirul Bellu Militar

Urna cu cenusa regizorului Sergiu Nicolaescu, care a decedat pe 3 ianuarie 2013, la varsta de 82 de ani, a fost inhumata la Cimitirul Bellu Militar din Bucuresti, potrivit unui comunicat remis Mediafax de Dana.

Urna cu cenusa lui Sergiu Nicolaescu, inhumata la cimitirul Bellu Militar din Bucuresti

Sotia regretatului regizor Sergiu Nicolaescu a anuntat ca urna cu cenusa acestuia a fost inhumata la CimitirulBellu Militar din Bucuresti, la aproape an de la moartea acestuia. Pe 27 decembrie, urna cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )