Libnet.ro
UNICEF

10:30

Urs omorat cu un topor dupa ce a atacat doua persoane din Prahova

Antena3 Antena3,
Urs omorat cu un topor dupa ce a atacat doua persoane din Prahova

Doi soti au fost atacati joi de un urs, iar pentru a scapa au lovit animalul cu un topor in cap. Acesta a murit la scurt timp. in urma incidentului, care a avut loc in Maneciu, una din persoanele atacate a ajuns. continuă pe Antena3

Doua persoane cu arsuri de gradul I si II, case si anexe distruse intr-un incendiu care a durat peste 5 ore. O autospeciala in pana, din cauza terenului accidentat

Doua persoane au ajuns la spital cu arsuri la nivelul capului si al mainilor, de gradul I si II in urma unui incendiu izbucnit intr-un sat din judetul Valcea, marti seara. Flacarile au mistuit doua locuinte in proportie de 50%, au transformat in cenusa alte anexe si au ucis mai multe animale. Una din cele trei autospeciale trimise la interventie s-a defectat din cauza terenului accidentat.

Organizatia Natiunilor Unite avertizeaza ca peste 13 milioane de persoane din Yemen se confrunta cu cea mai grava foamete din ultimii 100 de ani

Organizatia Natiunilor Unite avertizeaza ca 13 milioane de persoane din Yemen se confrunta cu foametea. ONU face apel la coalitia militara condusa de Arabia Saudita sa opreasca atacurile aeriene care fac victime in randurile civililor si contribuie la ceea ce acestia numesc ,,cea mai grava foamete din lume din ultimii 100 de ani, relateaza BBC.

Degeaba garduri de protectie! inca un urs OMORAT pe autostrada Sibiu-Sebes (FOTO)

Inca un urs a fost omorat pe autostrada A1, dupa ce a fost lovit in plin de un TIR, desi in zona sunt instalate garduri de protectie. in zona este o padure dar banuiala este ca ar fi venit din de la.

Pericol pe autostrada A1, intre Sebes si Sibiu. Al treilea urs omorat de o masina in ultimele luni

Inca un urs a fost omorat pe Autostrada A1, intre Sibiu si Sebes, acesta fiind al treilea animal lovit mortal in ultimele luni. Potrivit reprezentantilor Directiei Regionale Drumuri si Poduri Brasov, ursul a escaladat peste gardul inalt de 1,5 metri inaltime.

Accident rutier produs pe fondul neacordarii de prioritate. Doua persoane au fost ranite

Un galatean este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a patruns cu masina pe care o conducea intr-o intersectie fara sa se asigure, intrand in coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar.

HOROSCOP pentru ultimele doua luni din anul 2018. Taurii se vindeca sufleteste, Scorpionii renunta la prietenii falsi

Horoscop pentru ultimele luni din 2018. Mai sunt mai putin de 3 luni si anul 2018 se incheie. Desi mult a fost, putin a ramas, aceste ultime luni ne vor aduce experiente, impliniri, provocari fiecaruia, atat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )