Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ursii din Romania nu sunt doriti in Uniunea Europeana. Ministrul Mediului: Nu a vrut nimeni sa ia nici macar un urs

Adevărul Adevărul,
Ursii din Romania nu sunt doriti in Uniunea Europeana. Ministrul Mediului: Nu a vrut nimeni sa ia nici macar un urs

Statele din Uniunea Europeana solicitate de Ministerul Mediului pentru a primi ursi ce ar putea fi relocati din Romania au transmis ca nu pot sa primeasca animalele salbatice. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a spus, miercuri, la Alba Iulia, ca nimeni nu si-a dorit sa ia nici macar un urs. continuă pe Adevărul

Ursii din Romania nu sunt doriti in Uniunea Europeana. Ministrul Mediului: Nu a vrut nimeni sa ia niciun urs

Statele din Uniunea Europeana solicitate de Ministerul Mediului pentru a primi ursi relocati din Romania au transmis ca nu pot sa primeasca animalele salbatice. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a spus, miercuri, la Alba Iulia ca nimeni nu si-a dorit sa ia nici macar un urs.

Schimbare majora la ITP: Milioane de soferi din Romania sunt afectati!

Deputatii au decis sa dea un ragaz soferilor care circula cu Inspectia Tehnica Periodica ITP) expirata. Acestia nu vor mai ramane fara talonul masinii si placutele de inmatriculare, ca acum. Nu.

Schimbare majora la ITP: Milioane de soferi din Romania sunt afectati!

Deputatii au decis sa dea un ragaz soferilor care circula cu Inspectia Tehnica Periodica ITP) expirata. Acestia nu vor mai ramane fara talonul masinii si placutele de inmatriculare, ca acum. Nu.

UE nu doreste ursi din Romania

Ursii din tara noastra nu sunt doriti de niciun stat din Uniunea Europeana, nici macar de cele in care acest animal a disparut de peste o suta de ani, a declarat viceprim-ministrul Gratiela Leocadia Gavrilescu, ministrul mediului. Aflat la Alba Iulia, ministrul de resort a vorbit despre situatia din judetul Harghita, unde in ultima vreme au fost consemnate mai multe atacuri ale ursilor asupra oamenilor si mai multe prezente ale animalelor pe strazile localitatilor. Conform ministrului mediului, la Baile Tusnad s-a dispus deja masura relocarii a patru ursoaice cu pui. Gratiela Gavrilescu a spus: Nu avem voie, conform legii, sa le recoltam, ci sa le relocam. ) Eu, in functie de ce cereri vor mai fi sau toate cererile care ne vor fi inaintate, voi emite ordin de cota de interventie, bineinteles daca documentele sunt puse cum trebuie in ordine. ) Noi mai avem cota de interventie, deci am de unde sa mai aloc aceasta cota de interventie pentru judetul Harghita sau pentru oricine cere.

De unde dracu au politicienii din Romania atatia bani, tinand cont ca multi sunt bugetari????

De unde dracu au politicienii din Romania atatia bani, tinand cont ca multi sunt bugetari?, este intrebarea pe care si-o pune Alin Coiotu Dinca, intr-o postare pe Facebook. Solistul formatiei.

Care sunt cele mai puternice restaurante din Romania

Piata de restaurante din Romania este evaluata la peste 2,1 miliarde de euro anual, in contextul in care aceasta este puternic fragmentata, cu o serie de nume internationale si romanesti in varful.

PREVIZIUNE APOCALIPTICA! Celebra prezicatoare din ROMANIA a dezvaluit cand va avea loc MARELE DEZASTRUL: Vor fi sute de MORTI

Celebra clarvazatoare din Romania Maria Ghiorghiu sustine ca a prezis in urma cu cateva zile cutremurul catastrofal de 6,9 grade care a macinat duminica Indonezia. Scriam in urma cu o saptamana un.

Uniunea Europeana a luat la ochi statele membre care ofera cetatenie pentru bani

Comisia Europeana face apel la statele membre sa fie mai precaute atunci cand acorda cetatenie unor persoane care fac investitii pe teritoriul lor, intrucat vanzarea acestui drept reprezinta o amenintare la adresa securitatii.

Uniunea Europeana lupta fara spor cu sanctiunile americane impuse Iranului

Primul set de sanctiuni americane care vizeaza Iranul a reintrat in vigoare marti, la ora 4. 00, ora Romaniei), provocand reactii puternice in randul oficialilor europeni, care fac eforturi atat pentru a proteja companiile europene care fac afaceri cu Iranul, cat si pentru a pastra acordul nuclear cu Iranul din 2015 din care Statele Unite s-au retras in luna mai.

Nicio tara din UE nu vrea URSI din Romania! Ministrul Mediului: Am primit raspunsuri negative, chiar si distractive, in durerea noastra

Nimeni nu vrea sa adopte ursi din Romania. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat ca a trimis solicitari catre toate statele Uniunii europene UE) si nu numai, dar nu a primit niciun raspuns.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )