Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ursul, cel mai nou turist din statiunile de pe Valea Prahovei: Jandarmii au alungat noua exemplare doar sambata (VIDEO)

B1 B1,
Ursul, cel mai nou turist din statiunile de pe Valea Prahovei: Jandarmii au alungat noua exemplare doar sambata (VIDEO)

Noua ursi au fost alungatii au fost alungati de jandarmii de la Inspectoratul Prahova, in localitatile Breaza, Telega, Busteni si Azuga, potrivit Libertatea. Sambata, 15. 2019, jandarmii prahoveni din . continuă pe B1

VIDEO A fost inaugurat cel mai spectaculos drum din Timis, Transluncani, sapat in munte

In comuna Tomesti din Timis a fost inaugurat cel mai spectaculos drum din judet, in urma unei investitii de un milion de euro. Transluncani poate concura cu Transalpina sau cu Transfagarasanul si are o lungime de peste 5 kilometri, fiind sapat in munte, relateaza Mediafax.

Un apropiat al premierului maghiar Viktor Orban a cumparat aproape 1.300 de hectare de teren arabil in Romania: Meszaros Lorinc este cel mai bogat om din Ungaria

Meszaros Lorinc, cel mai bogat om din Ungaria si un apropiat al premierul Viktor Orban, a cumparat 1. 290 de hectare de teren arabil in Romania scrie portalul maghiar 24. hu, potrivit adevarul. ro. Anterior.

Cel mai bogat om din Ungaria a devenit mosier si in Romania. A cumparat peste 1.000 de hectare de teren

Cel mai bogat om din Ungaria,Meszaros L337;rinc, care este un prieten apropiat al premieruluiOrban Viktor, a cumparat 1290 de hectare de teren arabil in Romania scrieportalul maghiar.

CURS VALUTAR 14 iunie. Euro a urcat spre 4,73 lei. Aurul, la cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani

CURS VALUTAR 14 iunie. Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, vineri, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: CURS VALUTAR 14 iunie. MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7228 1 Dolar S.

Faze tari: Donald Trump, portret de sandvis la 73 de ani; Un roman de 3 ani, cel mai tanar inventator din lume; Conditie medicala rara: o femeie produce lapte prin vulva

Scene interzise minorilor surprinse la balconul unui hotel din Ibiza. Un barbat si o femeie care au. O britanica a vrut sa se transforme in papusa Barbie. Cum arata dupa 105 operatii. Rachel Evans, in varsta de 49 de ani, este o.

Cel mai bogat om din Ungaria, apropiat de Viktor Orban, a cumparat 1.290 de hectare de teren arabil in Romania

Cel mai bogat om din Ungaria, Meszaros L337;rinc, care este un prieten apropiat al premierului Orban Viktor, a cumparat 1. 290 de hectare de teren arabil in Romania scrie portalul maghiar 24. hu.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 5 - 12 IUNIE Purcari urca la un nou maxim post - listare

Compania a demarat un program de rascumparare pentru 200. 000 de actiuni, la preturi cuprinse intre 5 si 30 de leititlu Cu o crestere de 5,39%, in raport cu moneda euro, in intervalul 5 - 12 iunie, actiunile producatorului de vinuri Purcari Wineries WINE) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET, a carui cotatie a coborat cu 0,14%, in perioada mentionata.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cel mai destept

I: De ce se topeste asfaltul sub politai? R: Pentru ca cel mai destept cedeaza! .

Cel mai mic dintre copiii despartiti de parinti la granita dintre SUA si Mexic este un roman. Povestea micutului Constantin Mutu

Cel mai tanar copil despartit de parinti la granita dintre SUA si Mexic este bebelusul unor romani. Constantin Mutu avea patru luni cand a fost trimis sa traiasca cu o alta familie in Michigan, in timp.

Un copil de trei ani este cel mai tanar inventator participant la Salonul de Inventii si Inovatii Traian Vuia de la Timisoara. Ce a inventat, din joaca

Un copil de trei ani este cel mai tanar inventator participant la Salonul de Inventii si Inovatii Traian Vuiade la Timisoara, Elian Farcas inventand, din joaca, lansatorul de baloane de sapun. No.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )