Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ursula von der Leyen va anunta marti, 10 septembrie, componenta Comisiei Europene

Hotnews Hotnews,
 Ursula von der Leyen va anunta marti, 10 septembrie, componenta Comisiei Europene

Presedintele ales al Comisiei Europene Ursula von der Leyen a anuntat ca va prezenta marti, 10 septembrie, componenta Colegiului comisarilor europeni. Din partea Romaniei au fost propusi pentru aceasta pozitie Rovana Plumb si Dan Nica. continuă pe Hotnews

UE: Von der Leyen isi va prezenta noua echipa la Comisia Europeana

Viitoarea presedinta a Comisiei Europene, nemtoaica Ursula von der Leyen, a anuntat joi ca isi va prezenta martea viitoare, 10 septembrie, noua echipa care va alcatui executivul european, informeaza AFP.

UE: Von der Leyen isi va prezenta marti noua echipa la Comisia Europeana

Viitoarea presedinta a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat joi ca isi va prezenta mar.

Votul pentru sefia Senatului va fi dat marti, 10 septembrie. Teodor Melescanu si Alina Gorghiu, in cursa

Senatorii vor vota succesorul lui Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului in plenul de marti, 10 septembrie, potrivit unei decizii adoptate in Biroul Permanent. in cursa sunt Ion Popa din partea ALDE, Alina Gorghiu din partea PNL si Teodor Melescanu, propus de PSD.

Curs valutar BNR marti, 3 septembrie. Ce se intampla cu euro

Banca Nationala a Romaniei va urma sa emita un nou curs valutar pentru azi, 3 septembrie. Noile cotatii, alaturi de variatiile pozitive si negative, se vor dezvalui la orele 13:15. Afla aici ce se intampla cu monedele de circulatie si care sunt schimbarile! Curs valutar BNR marti, 3 septembrie Banca Nationala a Romaniei va stabili .

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 3 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 3 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti -Daca ceva nu a mers bine in ultima vreme, ar trebui sa nu mai dai vina pe altii, ci sa te privesti cu obiectivitate in oglinda, pentru ca.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 3 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 3 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator -Nu te lasa influentat negativ de persoanele din jurul tau care nu vad decat piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea ta, nici cunost.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 3 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 3 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn -Banii iau sensuri foarte constructive, pentru ca orice suma pe care o administrezi, este folosita cu cap, ba chiar poti obtine si ceva.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 3 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 3 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Prietenii nu raspund intotdeauna prezent asa cum ai dori tu, dar nu trebuie sa le pui la indoiala intentiile sau sentimentele. Trec si.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 3 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 3 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion -Te lasi complet la dispozitia unui companion care te indruma in directia decisa de el. E un semn de imensa incredere din partea ta si,.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 3 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 3 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanta -Stai pe loc, nu insista sa te ocupi azi de un proiect daca vezi ca toate merg de-a-ndoaselea. E o senzatie ciudata de blocaj, simti ca ori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )