Libnet.ro
UNICEF

10:00

Uruguay, eliminata de la Copa America

Online Sport Online Sport,
Uruguay, eliminata de la Copa America

Detinatoare a recordului de titluri la Copa America, nationala Uruguayului a pierdut al doilea meci in Grupa C si astfel este eliminata matematic. continuă pe Online Sport

VIDEO Copa America: Mexic - Uruguay 3-1; Jamaica - Venezuela 0-1

Mexicul a avut parte de un debut fericit la Copa America, victorie cu 3-1 in fata nationalei din Uruguay. In cealalta partida a Grupei C, Venezuela a trecut la limita, scor 1-0, de Jamaica. Intra in material pentru a vedea rezumatele zilei din Copa America.

Spectacol total la Copa America intre Mexic si Uruguay

Fotbalul spectacol este la el acasa la Copa America, iar partida dintre Mexic si Uruguay a respectat statutul de meci vedeta duminica noapte.

VIDEO Copa America: Brazilia - Haiti 7-1/ Spectacol marca Selecao

Brazilia a inregistrat prima victorie la Copa America, fosta campioana a lumii castigand cu 7-1 partida cu Haiti. In cealalta disputa a zilei, Ecuador a remizat cu Peru, scor 2-2. Intra in material pentru a vedea rezumatele meciurilor de miercuri din Copa America.

Brazilia a facut scor mare cu Haiti la Copa America

Multipla campioana mondiala Brazilia s-a dezlantuit contra modestei Haiti si a administrat acesteia un categoric 7-1 in al doilea meci din Grupa B la Copa America.

VIDEO Copa America: Columbia, prima echipa calificata in sferturi

Columbia a castigat cu 2-1 meciul cu Paraguay, rezultat in urma caruia a obtinut calificarea in sferturile de finala de la Copa America. In cealalta partida a zilei, USA tara gazda a competitiei) a invins cu un categoric 4-0 nationala din Costa Rica.

VIDEO Copa America: Argentina, victorie cu Chile (2-1)/ Messi, doar rezerva

Argentina a castigat partida de debut de la Copa America, Pumele trecand cu 2-1 de Chile, intr-o reeditare a ultimei finale a competitiei n. r. in 2015, Chile a castigat competitia la penaltiuri). In cealalta partida a zilei, Panama a invins cu 2-1 cu Bolivia.

Argentina castiga fara Messi partida inaugurala de la Copa America

Mare favorita la castigarea editiei centenere Copa America, Argentina a dispus cu 2-1 de Chile in primul meci din Grupa D, in reeditarea finalei din 2015 castigata de chilieni la loviturile de departajare.

Argentina-Chile, reeditarea ultimei finale la Copa America

In urma cu un an Argentina si Chile se duelau cu trofeul pe masa la Copa America, competitie care avea sa fie castigata de Chile, gazda turneului, in urma loviturilor de departajare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )