Libnet.ro
UNICEF

18:00

Uruguay, ultima echipa calificata la Cupa Mondiala din Brazilia

Antena3 Antena3,
Uruguay, ultima echipa calificata la Cupa Mondiala din Brazilia

Nationala Uruguayului a devenit ultima echipa califcata la Cupa Mondiala de anul viitor, care va avea loc in Brazilia. Pe legendarul stadion Centenario din Montevideo, fanii sud-americani au asteptat un nou succes. continuă pe Antena3

Uruguay, ultima echipa calificata la Cupa Mondiala din Brazilia

Nationala Uruguayului a devenit ultima echipa califcata la Cupa Mondiala de anul viitor, care va avea loc in Brazilia. Pe legendarul stadion Centenario din Montevideo, fanii sud-americani au asteptat un nou succes.

Romania a ratat calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia

Reprezentativa de fotbal a Romaniei a ratat calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa ce a incheiat la egalitate, marti seara, pe Arena Nationala, scor 1-1, cu selectionata similara a Greciei, in mansa retur a barajului de accedere la turneul din.

Nationala Greciei a sosit la Bucuresti pentru meciul din returul barajului de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia

Reprezentativa Greciei a sosit, luni, la Bucuresti, in vederea meciului cu selectionata Romaniei, de marti, de pe Arena Nationala, din returul barajului de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia. in .

Uruguay este ultima nationala calificata la Campionatul Mondial din Brazilia

Dupa succesul zdrobitor, scor 5-0, in Iordania, in mansa tur a barajului pentru Cupa Mondiala, Uruguay a terminat la egalitate, scor 0-0, mansa retur, fiind ultima echipa care a prins biletele pentru Cupa Mondiala din Brazilia.

Mexic s-a calificat la Cupa Mondiala din 2014 pentru a sasea oara consecutiv

Echipa nationala a Mexicului s-a calificat la Cupa Mondiala din 2014, dupa ce a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 4-2, reprezentativa Noii Zeelande, in mansa secunda a barajului intercontinental.

Nationala Uruguayului, ultima echipa calificata la CM Brazilia 2014

Uruguayul a devenit a 32-a si ultima echipa care s-a calificat la Cupa Mondiala de fotbal de anul viitor, din Brazilia, dupa ce a terminat la egalitate, 0-0, cu Iordania, miercuri seara, la Montevideo, in mansa.

Marti si miercuri se decid ultimele echipe calificate la Cupa Mondiala din 2014

Preliminariile Cupei Mondiale din 2014 ajung la final marti si miercuri, zilele in care se vor decide ultimele opt echipe care se vor califica la turneul final din Brazilia. Patru dintre aceste echipe sunt din Europa,.

Ce echipe s-au calificat la Cupa Mondiala din 2014.

Treizeci de natiuni sunt calificate pana in prezent pentru turneul final al Cupei Mondiale din 2014, ultimele doua reprezentative care vor obtine biletul pentru Brazilia urmand sa fie stabilite pana joi dimineata, informeaza Mediafax. Cele 30 de natiuni calificate sunt: Din Europa - Olanda, Italia, Belgia, Elvetia, Germania, Spania, Anglia, Rusia, Bosnia-Hertegovina, Croatia, Portugalia, Franta, Grecia. Din zona Asia - Japonia, Australia, Iran, Coreea de Sud. Din America de Sud - Argentina, .

Messi laudativ la adresa lui Ronaldo. Ce spune despre Cupa Mondiala din 2014

Lionel Messi recunoaste ca portughezul Cristiano Ronaldo traverseaza una dintre cele mai bune momente ale carierei si ca marcheaza la orice partida din orice pozitie.

Uruguay completeaza tabloul celor 32 de participante la Cupa Mondiala

Nationala din Uruguay este ultima echipa calificata la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia 2014, dupa ce s-a impus cu scorul general de 5-0 in barajul intercontinental disputat contra Iordaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )