Libnet.ro
UNICEF

22:45

USR acuza PSD si PNL de o intelegere iresponsabila pentru viitorul copiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR acuza PSD si PNL de o intelegere iresponsabila pentru viitorul copiilor

USR acuza PSD si PNL de o intelegere iresponsabila pentru viitorul copiilor, intrucat incearca sa blocheze predarea educatiei sexuale in scoli, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea USR pentru derularea sistematica a cursurilor de informare a elevilor. continuă pe Ziarul Bursa

USR acuza PSD si PNL ca blocheaza educatia sexuala in scoli: O intelegere iresponsabila pentru viitorul copiilor

USR acuza PSD si PNL de o intelegere iresponsabila pentru viitorul copiilor, intrucat incearca sa blocheze predarea educatiei sexuale in scoli, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea USR pentru derularea sistematica a cursurilor de informare a elevilor.

Dispute intre principalele partide politice, pe tema educatiei sexuale in scoli

Dispute intre principalele partide politice, pe tema educatiei sexuale in scoli, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea initiata de USR pentru derularea cursurilor in scoli. USR acuza PSD si PNL de o intelegere iresponsabila pentru viitorul copiilor.

Barna: PSD si PNL se intrec in Parlament sa scoata de la naftalina proiectele nocive Acestea au fost initiate si votate exclusiv de ei, intre ei, pentru ei

Liderul USR, Dan Barna acuza PSD si PNL ca se erijeaza in aparatori ai statului de drept si ai democratiei dupa ce au facut parada cu faptul ca au respins in Parlament proiecte de legi initiate si votate exclusiv de ei. Declaratia lui Barna apare in contextul in care Parlamentul a respins miercuri sapte proiecte de lege care vizau modificari controversate ale Codurilor Penale, initiate in perioada 2014-2017 atat de PSD cat si de PNL.

USR acuza Guvernul Orban ca blocheaza infiintarea DNA-ului padurilor PNL, PMP si UDMR au dat vot negativ proiectului de lege in comisii

Senatorul USR, Mihai Gotiu, sustine ca Guvernul Orban incearca sa blocheze proiectul de lege privind infiintarea DNA-ului padurilor la Senat. Gotiu scrie, pe Facebook ca senatorii PNL, PMP si cei de la UDMR s-au opus in comisiile de specialitate si au votat impotriva initiativei legislative. Este vorba de proiectul de lege care propune infiintarea DNA-ului Padurilor ca institutie pe modelul DIICOT, DNA si care sa activeze la nivel national si sa combata infractiunile impotriva mediului inconjurator. Proiectul a fost adoptat de Camera Deputatilor iar Senatul este forul decizional in acest caz.

DUMITRU OPREA, PNL: Sunt medici pentru a face fata unui nou val de SARS-CoV-2?

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat ministrului Sanatatii informatii privind capacitatea sistemului medical romanesc, in special a resurselor umane, de a face fata unui nou potential val pandemic.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )