Libnet.ro
UNICEF

10:45

USR se alatura criticilor Guvernului pentru asumarea raspunderii pe buget

România Liberă România Liberă,
USR se alatura criticilor Guvernului pentru asumarea raspunderii pe buget

Planul anuntat de PNL care vrea sa isi asume raspunderea pe bugetul pentru anul 2020 a scos USR din . continuă pe România Liberă

Deputatul USR Claudiu Nasui: Nu sustinem asumarea raspunderii pe buget. Lasa Parlamentul in offside

Asumarea raspunderii Guvernului pe buget ar lasa Parlamentul in offside, declara la RFI liderul USR Bucuresti, deputatul Claudiu Nasui. El a mai precizat ca partidul sau nu poate sustine o astfel de masura, insa nici nu crede ca se impune o motiune de cenzura.

Presedintele USR Bucuresti bate obrazul Guvernului Orban: Asumarea raspunderii este o procedura care lasa Parlamentul in offside

Liderul USR Bucuresti, deputatul Claudiu Nasui, afirma ca asumarea raspunderii Guvernului pe legea bugetului ar lasa Parlamentul in offside si subliniaza faptul ca prin aceasta metoda nu ar exista absolut nicio dezbatere la nivel legislativ.

CLAUDIU NASUI: USR nu sustine asumarea raspunderii pe buget

Uniunea Salvati Romania nu sustine asumarea raspunderii Guvernului pe proiectul de buget pentru anul viitor, procedura care lasa Parlamentul in offside, a declarat, marti, deputatul USR Claudiu Nasui, membru al Comisiei pentru buget, finante si banci.

Iohannis: Bugetul pentru 2020 a fost facut in conditii foarte dificile Asumarea raspunderii Guvernului, varianta fezabila

Bugetul pentru 2020 a fost facut in conditii foarte dificile, iar Guvernul a trebuit sa tina cont de unele restrangeri, a sustinut presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre reducerile de buget pentru domenii importante, precum sanatatea. El a mai spus ca asumarea raspunderii Guvernului pe bugetul de stat pentru 2020 este o varianta fezabila. Buget 2020 Multe ministere au bugete diminuate in 2020. Cine va primi mai mult si cine mai putin.

PSD depune sesizare la CCR cu privire la asumarea raspunderii Guvernului pe modificarea LEGILOR JUSTITIEI si a OUG 51 privind transporturile

Vicepresedintele PSD Gabriel Zetea a anuntat, luni, ca PSD va depune in cursul zilei sesizarile la Curtea Constitutionala cu privire la asumarea raspunderii Guvernului pe modificarea legilor justitiei si a OUG.

Teodorovici contraataca: Asumarea raspunderii Guvernului pe plafoanele bugetare este neconstitutionala

Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca asumarea raspunderii pe legea plafoanelor bugetare de catre Guvernul Orban este neconstitutionala.

ALDE nu este de acord cu asumarea raspunderii pe legea bugetului. Tariceanu: Nu ne dorim sa existe derapaje democratice

ALDE nu este de acord cu ideea ca Guvernul Orban sa treaca Legea bugetului pe anul 2020 prin asumarea raspunderii. Liderul formatiunii, Calin Popescu Tariceanu, este de parere ca proiectul trebuie dezbatut in.

Un membru CSM afirma ca asumarea raspunderii Guvernului pentru legi in Justitie este interzisa

Avocatul Toni Neacsu, fost judecator si membru CSM, apreciaza ca angajarea raspunderii Executivului .

PSD a decis sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la asumarea raspunderii Guvernului- UPDATE

Conducerea PSD a decis sa sesizeze luni Curtea Constitutionala cu privire la cele doua proiecte privind legile justitiei si transportul pentru elevi pe care si-a asumat raspunderea Guvernul, a anuntat vicepresedintele Gabriel Zetea.

Ion Cristoiu: Orban spera ca va guverna prin asumarea raspunderii. Niciunei formatiuni nu-i convine, ar insemna ca cei care au partide parlamentare nu mai au nicio putere

Liberalii au luat decizia de a adopta bugetul pentru anul viitor prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului, au declarat surse politice pentru Antena 3.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )