Libnet.ro
UNICEF

12:30

USR cere impozitarea pensiilor speciale si cu 90%

Antena3 Antena3,
USR cere impozitarea pensiilor speciale si cu 90%

Uniunea Salvati Romania USR) solicita impozitarea chiar si cu 90% a pensiilor speciale care depasesc un anumit prag. continuă pe Antena3

Aglomeratie mare de proiecte de lege depuse in Parlament pe tema pensiilor speciale. Liberalii propun eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Liderul de grup al PNL Florin Roman PNL) a anuntat, luni ca a depus un proiect privind pensiile speciale ale parlamentarilor in acord cu observatiile Curtii Constitutionale. Mai exact, liberalii propun abrogarea unui articol din statutul deputatilor si al senatorilor ale carui prevederi se refera la pensiile speciale. Tema pensiilor speciale este una exploatata la maxim de toate partidele politice. in prezent toate partidele politice au anuntat ca au depus proiecte de lege in acest sens. De asemenea, nu mai devreme de inceputul anului 2020 intr-un concurs de imagine, Parlamentul a adoptat un proiect de lege controversat care elimina pensiile speciale pentru mai multe categorii profesionale insa legea a fost declarata neconstitutionala de catre CCR. PSD, PNL, USR, UDMR si PMP - impreuna in caruselul populismului. Cum si ce pluseaza partidele politice pe tema impozitarii pensiilor specialeReactia PSD: Singura solutie este impozitarea lor drastica prin OUGDan Barna: Se reia un traseu deja parcurs. Pe scurt, PNL vrea o amanare.

Dan Barna, despre Legea pensiilor speciale propusa de PNL: Se reia un traseu deja parcurs. Pe scurt, PNL vrea o amanare

Liderul USR Dan Barna critica pe pagina sa de Facebook noua Lege a pensiilor speciale propusa de PNL sustinand ca, in realitate nu se intampla altceva decat sa se reia un traseu Parlamentar deja parcurs, fapt care denoota, in opinia sa, ca PNL doreste sa traga de timp si sa amane o rezolvare a situatiei.

PSD face apel la Guvern pentru adoptarea unei ordonante de impozitare a pensiilor speciale

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Alfred Simonis, a facut, luni, apel la PNL si la Ludovic Orban pentru adoptarea unei ordonante de urgenta de impozitare a pensiilor speciale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )