Libnet.ro
UNICEF

18:30

USR Constanta: Ministerul Afacerilor Interne sa-si puna hotelul din Mamaia la dispozitia personalului medical

Adevărul Adevărul,
USR Constanta: Ministerul Afacerilor Interne sa-si puna hotelul din Mamaia la dispozitia personalului medical

USR someaza Ministerul Afacerilor Interne sa puna la dispozitie propriul hotel de pe litoral, Meridian din statiunea Mamaia, pentru gazduirea cadrelor medicale din Constanta. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |MAI: Un mesaj care ar trebui sa ajunga la fiecare dintre noi Trupul nostru e o arma incarcata. Puteti ucide si nu veti sti niciodata (VIDEO)

Ministerul Afacerilor Interne a redistribuit, pe pagina de Facebook, un mesaj video al jurnalistului Lucian Mandruta. Un mesaj care ar trebui sa ajunga la fiecare dintre noi!, scrie pe internet Ministerul.

CORONAVIRUS |Ministerul Afacerilor Externe repatriaza 109 romani din Venetia, Italia, luni seara

Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul Transporturilor au colaborat pentru repatrierea a 109 cetateni romani din Venetia, luni seara. Persoanele care urmeaza sa ajunga in tara fac parte din categoria.

CORONAVIRUS |Ministerul de Interne: Un mesaj care ar trebui sa ajunga la fiecare dintre noi Trupul nostru e o arma incarcata. Puteti ucide si nu veti sti niciodata (VIDEO)

Ministerul de Interne a redistribuit, pe pagina de Facebook, un mesaj video al jurnalistului Lucian Mandruta. Un mesaj care ar trebui sa ajunga la fiecare dintre noi!, scrie pe internet Ministerul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )