Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR o critica pe Viorica Dancila pentru controversa in privinta autismului

România Liberă România Liberă,
USR o critica pe Viorica Dancila pentru controversa in privinta autismului

Uniunea Salvati Romania va sesiza Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii cu privire la d. continuă pe România Liberă

Consiliul pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat cu privire la declaratia premierului. Viorica Dancila si Mihai Gadea vor fi audiati

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a anuntat ca s-a autosesizat cu privire la declaratia premierului Viorica Dancila, din cadrul interviului acordat la televiziunea Antena 3, in seara zilei de 15 februarie 2018, care a avut urmatorul continut: 'Acesti oameni cred ca sunt autisti si nu vad si nu aud ceea ce este vizibil pentru toti cei de buna credinta'. CNCD a precizat ca o va audia pe Viorica Dancila in data de 20 februarie si ca va fi citat la audieri si moderatorul emisiunii, Mihai Gadea.

Viorica Dancila s-a intalnit cu ambasadorul Israelului

Prim-ministrul Viorica Dancila a primit-o vineri pe E. Tamar Samash, ambasadorul Statului Israel la Bucuresti. In cadrul intalnirii, fost abordata, de asemenea, posibilitatea incheierii unui parteneriat Romania-Israel in domeniul noilor tehnologii, cu accent pe sectoarele energie, agricultura sustenabila, securitate cibernetica si inovatii antreprenoriale pentru domenii high-tech, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Viorica Dancila, chemata in fata Consiliului National pentru Combatere Discriminarii pentru a da explicatii despre autisti

Dupa ce premierul i-a catalogat drept autisti pe cei care dezinformeaza UE, in ciuda faptului ca stiu adevarul, Viorica Dancila a fost citata la Consiliul National pentru Combatere Discriminarii CNCD), pentru a da explicatii.

Viorica Dancila si Mihai Gadea, chemati la audieri la CNCD, dupa declaratiile SCANDALOASE despre PERSOANELE CU AUTISM (VIDEO)

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii reactioneaza dur dupa ce premierul Viorica Dancila a declarat ca cei care discrediteaza Romania la Bruxelles sunt autisti. Am demarat o procedura.

Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism, mustrare pentru premierul Viorica Dancila: Este jignitor

Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism considera ca folosirea de catre premierul Viorica Dancila a .

Viorica Dancila, reclamata pentru discriminare contra persoanelor cu autism. Premierul isi cere scuze public

Viorica Dancila este acuzata de discriminare! Premierul s-a trezit in mijlocul unui scandal in urma unei declaratii pe care a facut-o, joi, la Sinteza Zilei. Asociatiile care apara drepturile persoanel.

Viorica Dancila isi cere SCUZE public dupa ce a JIGNIT persoanele cu AUTISM: imi declar sprijinul ferm pentru persoanele cu dizabilitati

Viorica Dancila isi cere scuze public dupa ce a jignit persoanele cu autism prin declaratiile pe care le-a facut joi seara in cadrul unei emisiuni televizate. intr-un comunicat de presa publicat pe.

Viorica Dancila isi cere SCUZE public dupa ce a JIGNIT persoanele cu AUTISM: imi declar sprijinul ferm pentru persoanele cu dizabilitati (VIDEO)

Viorica Dancila isi cere scuze public dupa ce a jignit persoanele cu autism prin declaratiile pe care le-a facut joi seara in cadrul unei emisiuni televizate. intr-un comunicat de presa publicat pe.

UPDATE: Viorica Dancila, reclamata la CNCD, dupa ce a spus ca cei care deinformeaza UE sunt autisti. Premierul si-a cerut scuze.

Asociatia Autism Europa Bistrita a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii Romania CNCD), dupa ce premierul Viorica Dancila i-a catalogat, joi, in cadrul unei emisiuni de televiziune, drept autisti pe cei care.

Viorica Dancila, la Antena 3:I-am spus presedintelui Iohannis ca pentru mine este ingrijorator ca am vazut ca pana si unui prim-ministru i se poate face dosar penal

Premierul Viorica Dancila a fost invitata joi seara in emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, unde a oferit detalii referitoare la discutia pe care a avut-o in cursul zilei cu presedintele Klaus Iohannis, dar si detalii despre masurile economice si fiscale si despre scaderea unor salarii, despre legea pensiilor, dar si despre intalnirea cu ambasadorul SUA, Hans Klemm. Intrebata pana cand considera ca va ocupa functia de prim-ministru, Dancila a spus ca pana in 2020.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )