Libnet.ro
UNICEF

14:00

USR a depus 5.000 de amendamente impotriva split TVA: Nu putem sa-i oprim, dar putem macar sa le facem viata mai grea

Adevărul Adevărul,
USR a depus 5.000 de amendamente impotriva split TVA: Nu putem sa-i oprim, dar putem macar sa le facem viata mai grea

USR a depus 5. 000 de amendamente impotriva split TVA, anuntand, prin vocea deputatului Claudiu Nasui, ca le va sustine pe toate in comisie si in plen, pentru ca, daca opozitia nu poate opri masinaria de vot PSD-ALDE, poate macar sa le faca viata mai grea celor care se afla la putere. continuă pe Adevărul

Premiera in politica romaneasca: USR a depus 5.000 de amendamente ca sa tergiverseze adoptarea Legii Split TVA

USR salveaza imaginea Opozitiei. Pentru prima data in Romania, parlamentarii Uniunii depun nu mai putin de 5. 000 de amendamente, in incercarea de a tergiversa adoptarea Legii Split TVA, una di.

Deputatii USR vor sa faca primul filibuster in Parlament: 5.000 de amendamente care sa tergiverseze adoptarea legii Split TVA

Deputatii USR vor sa faca primul filibuster in Parlamentul Romaniei, o procedura prin care se tergiverseza adoptarea unei legi prin dezbateri interminabile. Deputatul Caudiu Nasui sustine ca USR a depus 5. 000 de amendamente impotriva legii Spli TVA. Adica 821 de pagini de amendamente care vor trebui citite, dezbatute si votate in comisie si in plen. ] Nu putem sa-i oprim, dar putem macar sa le facem viata mai grea atunci cand ei ne fura sansa unei vieti normale in tara noastra, spune Nasui.

Alex Milcev: Proiectul de modificare a mecanismului split TVA contine doua probleme fundamentale

Plata defalcata a TVA pare a fi iesit din atentia mediului de afaceri, odata cu promisiunea autoritatilor ca masura va va fi modificata, astfel incat sa se aplice obligatoriu doar companiilor in insolventa sau celor cu restante la plata TVA. Alex.

EY: Ce consecinte practice nefaste va avea noul sistem optional al split TVA

Plata defalcata a TVA este momentan optionala pana la finalul anului, iar mecanismul pentru a prelungi optionalitatea si de la 1 ianuarie este inca la stadiul de proiect, dar el este foarte diferit, avertizeaza Alex Milcev, Partener EY Romania, care ilustreaza si capcanele practice ale aplicarii acestei noi forme.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )