Libnet.ro
UNICEF

00:07

USR: Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de la UNESCO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR: Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de la UNESCO

Partidul Uniunea Salvati Romania sustine USR) ca Executivul condus de Mihai Tudose pregateste retragerea Dosarului Rosia Montana de la UNESCO. continuă pe Ziarul Bursa

Tudose: Vom incerca sa retragem dosarul Rosia Montana de la UNESCO, sa nu ne mai mentinem punctul de vedere/ Acolo sunt zacamintele noastre

Premierul Mihai Tudose a declarat marti ca nu crede ca statul roman va pierde in procesul cu Gabriel Resources si a acuzat Guvernul Ciolos ca in ultimele zile de mandat a inaintat actele necesare catre UNESCO pentru a declara toata zona arie protejata natural, motiv pentru care nu se vor mai putea face exploatari de zacaminte acolo, potrivit news. ro. Tudose spune ca Guvernul sau va incerca sa retraga dosarul de la UNESCO. Senatorul USR Mihai Gotiu a avertizat marti ca Executivul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de la UNESCO si ii acuza pe guvernanti de faptul se pregatesc sa faca blat in litigiul de la Washington.

USR: Guvernul ar dori retragerea Rosia Montana de pe Lista UNESCO

Partidul Uniunea Salvati Romania USR) acuza intr-un comunicat de presa ca autoritatile romane doresc sa retraga Rosia Montana de pe Lista UNESCO in incercarea de a face.

Mihai Tudose: Vom incerca sa retragem dosarul Rosia Montana de la UNESCO. Acolo sunt zacamintele noastre

Premierul Mihai Tudose a afirmat marti, referindu-se la procesul de arbitraj care vizeaza Rosia Montana, ca nu crede ca statul roman va pierde aceasta disputa in instanta. Eu nu cred.

Mesaj pentru premierul Tudose de un senator clujean: Nu distrugeti Rosia Montana facand blat cu Gabriel Resources

Senatorul clujean Mihai Gotiu i-a cerut, printr-o interpelare, premierului Mihai Tudose sa nu fie de acord cu retragerea Romaniei din litigiul cu Gabriel Resources legat de Rosia Montana. De asemenea, pe platforma de-click. ro se strang semnaturi pentru campania Nu cedam Rosia Montana.

Mesaj pentru premierul Tudose, de la un senator clujean: Nu distrugeti Rosia Montana facand blat cu Gabriel Resources

Senatorul clujean Mihai Gotiu i-a cerut, printr-o interpelare, premierului Mihai Tudose sa nu fie de acord cu retragerea Romaniei din litigiul cu Gabriel Resources legat de Rosia Montana. De asemenea, pe platforma de-click. ro se strang semnaturi pentru campania Nu cedam Rosia Montana.

Tudose: Este posibil ca Romania sa nu mai poata exploata zacamintele de la Rosia Montana

Premierul Mihai Tudose a declarat marti ca nu crede ca statul roman va pierde in procesul cu Gabriel Resources, care cere despagubiri de 4,4 miliarde dolari pentru nedemararea proiectului exploatarii aurifere de la Rosia Montana.

Cat castiga sefii proiectului minier Rosia Montana, aflat in litigiu. Salariile CEO-ului si directorului comercial Gabriel Resources au fost majorate anul acesta

Salariile de baza, fixe, ale CEO-ului si ale directorului comercial ai Gabriel Resources, compania care controleaza Rosia Montana Gold Corporation RMGC), au fost majorate cu 10%, respectiv 11%, dupa negocieri.

De ce risca Romania sa piarda procesul cu Gabriel Resources pentru Rosia Montana

Statul roman risca sa piarda procesul cu Gabriel Resources la Centrul International pentru Reglementarea Diferendelor relative la Investitii ICSID) si sa plateasca daune de 4,4 miliarde dolari. Asta pentru ca fostul ministrul al Culturii, Corina Suteu, ar fi trimis la UNESCO solicitarea includerii Rosiei Montana in patrimoniul mondial fara acordul Guvernului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )