Libnet.ro
UNICEF

23:00

USR a initiat abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Mai avem o semnatura de cules, a lui Liviu Dragnea

Hotnews Hotnews,
 USR a initiat abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Mai avem o semnatura de cules, a lui Liviu Dragnea

Partidul Uniunea Salvati Romania a initiat un proiect de lege ce vizeaza abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari si il invita in termen de doua saptamani pe liderul PSD, Liviu Dragnea, sa semneze acest proiect in calitate de co-initiator, ca sa dovedeasca coerenta in declaratiile sale politice, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Hotnews

USR a initiat abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari si transmit ca mai au nevoie doar de semnatura lui Liviu Dragnea

Partidul Uniunea Salvati Romania a initiat un proiect de lege ce vizeaza abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari si il invita in termen de doua saptamani pe liderul PSD, Liviu Dragnea, sa semneze acest proiect in calitate de co-initiator, ca sa dovedeasca coerenta in declaratiile sale politice, potrivit unui comunicat de presa.

USR a elaborat proiectul Legii de abrogare a pensiilor speciale pentru parlamentari. Dragnea, invitat sa fie co-initiator

Deputatul USR Cristian Seidler a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca formatiunea din care face parte a elaborat proiectul Legii de abrogare a pensiilor speciale pentru parlamentari, dar nu il vor depune pana cand nu va fi semnat de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pe care il invita sa fie co-initiator al propunerii legislative.

USR a elaborat proiectul de lege care abroga pensiile speciale pentru parlamentari: il invitam si pe domnul Dragnea sa semneze

USR a elaborat proiectul legii de abrogare a pensiilor speciale pentru parlamentari. in acest context, deputatul USR Cristian Seidler l-a indemnat pe Liviu Dragnea sa semneze si el proiectul, dat fiind.

Business in era Big Data: afacerile romanesti folosesc programe speciale pentru analiza datelor

Traim in era Big Data. Toate serviciile incearca sa adune cat mai multe date despre noi, pentru a ne imbunatati experienta si pentru a ne convinge sa le folosim in continuare, dar asta inseamna ca sunt generate volume enorme de date. Exista solutii speciale pentru analiza acestor date, iar companiile romanesti sunt din ce in [].

Standard pentru EST: Mai PROST, mai SCUMP, mai REVOLTATOR! O campanie ce compara in laborator calitatea produselor din Vest pentru Est. Verdict: CRIMA!

O noua campanie a Stirilor PRO TV, Standard pentru est?, testeaza in laborator diverse produse luate din Occident, comparand, cu cele similare de pe piata romaneasca. Este un demers.

Administratia Trump a prezentat un proiect pentru cea mai ampla reforma a Codului Fiscal din ultimii 30 de ani

Presedintele american Donald Trump a propus reduceri importante de taxe, intr-o reforma despre care administratia sa spune ca va alimenta cresterea economica si va genera locuri de munca si prosperitate pentru clasa de mijloc a SUA. Planul sau ambitios a alarmat insa congresmenii, care se tem ca deficitul fiscal va scapa de sub control.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )