Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR va intra la guvernare doar daca se va atinge o majoritate parlamentara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR va intra la guvernare doar daca se va atinge o majoritate parlamentara

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca USR poate intra la guvernare doar daca exista o majoritate parlamentara care sa faca posibile reformele de care Romania are nevoie, iar acestea nu pot fi facute alaturi de oamenii care au fost langa Liviu Dragnea si PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Barna: USR poate intra la guvernare in orice moment DOAR daca exista o majoritate parlamentara care sa faca posibile reformele de care Romania are nevoie

UPDATE: Liderul USR, Dan Barna. a revenit cu precizari pe Facebook, dupa ce i s-a reprosat ca s-a razgandit iar in privinta preluarii guvernarii. Nu, nu m-am razgandit. USR poate intra la guvernare DOAR.

Dancila, fara majoritate parlamentara: cu cine tin ungurii la viitoarea motiune de cenzura

ALDE, in frunte cu Tariceanu, s-a retras din coalitia de guvernare cu PSD. Printre consecinte, se numara pierderea majoritatii parlamentare, iar lupii nu au intarziat sa apara. Vor mai trece cateva zile pana vom deslusi toate secretele deciziei lui Calin Popescu Tariceanu de a-si retrage gruparea politica de la conducerea tarii. Pe langa acele detalii .

Barna s-a razgandit: Putem intra la guvernare in orice moment. Avem resurse, avem program, avem oameni

Presedintele USR Dan Barna a afirmat joi la Tulcea ca partidul sau este pregatit sa intre la guvernare in orice moment, ca are resurse, program si oameni competenti, dar este nevoie de o majoritate parlamentara.

Dumitru Buzatu (PSD): Iohannis spera ca isi va atinge telul, acela de a aduce PNL si USR la guvernare

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, miercuri,ca scopul presedintelui este acela de a aduce PNL si USR la guvernare, prin refuzul de a accepta remanierea guvernamentala. Afirmatiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )