Libnet.ro
UNICEF

16:00

USR, la un pas sa se rupa: Dan Barna, acuzat ca pune pumnul in gura oricarui membru care nu este de acord cu el

B1 B1,
USR, la un pas sa se rupa: Dan Barna, acuzat ca pune pumnul in gura oricarui membru care nu este de acord cu el

Scandal monstru in USR. Partidul condus de Dan Barna este la un pas sa se scindeze. Ultimul conflict s-a declansat dupa o sedinta fulger in cadrul Biroului National ce a avut in prim plan tema. continuă pe B1

Dan Barna, reactie dupa nominalizarile de procurori-sefi: Ultimii trei ani nu trebuie sa se mai repete niciodata

Liderul USR Dan Barna a afirmat, marti, ca nominalizarea magistratilor pentru conducerea Parchetelor reprezinta un pas inainte pentru anularea efectelor asaltului asupra Justitiei, mentionand ca misiunea acestora nu va fi deloc usoara.

Dan Barna vede un pas mare in vederea stoparii efectelor atacurilor pe Justitie ale lui Dragnea

Dan Barna a spus, marti, ca anuntarea nominalizarilor pentru sefia parchetelor e un pas mare in dir.

DAN BARNA: Unirea Principatelor a fost succesul urias al unei generatii care a stiut ce fel de tara vrea

Unirea Principatelor a fost succesul urias al unei generatii care a stiut ce fel de tara vrea, iar oricat de greu ne-ar putea fi in prezent, nu trebuie sa uitam ca generatiilor de dinainte le-a fost mai greu si totusi au obtinut atat de mult, afirma liderul USR, Dan Barna, in mesajul transmis vineri cu ocazia sarbatoririi Unirii Principatelor Romane.

Dan Barna pune tunurile pe Ludovic Orban: Nu suntem multumiti

Dan Barnaa afirmat, marti, ca va discuta cu premierulLudovic Orbandespre proiectul de angajare a raspunderii parlamentare al Guvernului pe revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Presedintele USR s-a aratat nemultumit de introducerea termenului de 90 de zile pentru persoanele care si-au schimbat resedinta.

Primarul din Targu Mures anunta ca va contesta amenda CNCD: A spune adevarul in Romania devine un delict. Ti se pune pumnul in gura cand spui un adevar

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, amendat de CNCD cu 10. 000 de lei dupa ce a spus ca romii sunt o problema in Romania si ca statul ar trebui sa decida cine face copii, sustine ca graba cu care a primit aceasta sanctiune arata, inca o data, ca nu se doreste rezolvarea problemei. El a vorbit despre o modalitate de a ti se pune pumnul in gura in momentul in care spui un adevar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2928 seconds )