Libnet.ro
UNICEF

07:15

USR a pierdut procesul intentat primarului Gabriela Firea pentru afirmatii calomnioase

Hotnews Hotnews,
 USR a pierdut procesul intentat primarului Gabriela Firea pentru afirmatii calomnioase

Uniunea Salvati Romania a pierdut definitiv procesul pe care i l-a intentat primarului general, Gabriela Firea, pentru afirmatiile facute in iunie 2017, dupa ce un grup de cetateni a vrut sa participe la sedinta Consiliului General, nu li s-a permis, si a iesit o imbranceala cu politistii locali si cativa consilieri USR. Gabriela Firea declara dupa eveniment ca USR si cele trei ONG-uri care au intrat in conflict cu politia locala sunt entitati fasciste sau cu apucaturi fasciste si nu exclude ca cei implicati sa fi vrut linsarea ei. continuă pe Hotnews

USR a pierdut definitiv procesul intentat primarului Gabriela Firea pentru afirmatii calomnioase

USR a pierdut procesul intentat primarului general Gabriela Firea. Procesul a fost intentat in 2017 de catre Roxana-Sanda Wring, Ana-Maria Ciceala, Alexandru Valeriu Gadiuta si Uniunea Salvati Romania, care.

USR a pierdut procesul intentat Gabrielei Firea

USR a pierdut procesul intentat primarului general Gabriela Firea, intentat in 2017, pentru atingere.

USR a pierdut procesul intentat Gabrielei Firea. Instanta: Reclamantii nu au putut dovedi ca au suferit vreun prejudiciu

Uniunea Salvati Romania a pierdut definitiv procesul intentat primarului general, Gabriela Firea, pentru atingerea adusa drepturilor la onoare, demnitate, reputatie si imagine, informeaza Primaria Capitalei, prin.

Primaria Capitalei anunta ca USR a pierdut definitiv procesul intentat in 2017 Gabrielei Firea pentru afirmatii denigratoare si mincinoase

Primaria Capitalei anunta ca Uniunea Salvati Romania a pierdut definitiv procesul pe care i l-a intentat, in urma unui incident din 2017, primarului general, Gabriela Firea, pentru atingerea adusa drepturilor la onoare, demnitate, reputatie si imagine, prin afirmatii denigratoare, defaimatoare si mincinoase. Reprezentantii USR Bucuresti spun insa ca minciunile raman minciuni.

VIDEO Un nou protest cu ligheane in fata Primariei Capitalei. Cetatenii cer primarului Gabriela Firea apa calda si caldura

Zeci de persoane au venit joi dimineata cu ligheanele in fata Primariei Capitalei pentru a protesta fata de faptul ca nu au apa calda si caldura cu zilele. Oamenii spun ca vin de la serviciu, ingheata de frig in case si nu pot face un dus, situatie inacceptabila la 30 de ani de la Revolutie. Saptamana trecuta a avut loc un protest similar in fata Primariei.

Gabriela Firea a castigat procesul cu USR. Se cereau daune morale de 500.000 de lei

Pentru Primarul General al Capitalie, Gabriela Firea anul 2017 a fost un an al chemarilor in instanta. Asa s-a intamplat si in speta unor consilieri USR, fiind chemata in instanta, in iunie 2017, de catre consilierii municipali Roxana Wring, Ana Ciceala, Alexandru Gadiuta si USR, care ii solicitau daune morale in valoare totala de 500.

Fluidizarea traficului din Bucuresti, un esec pentru Gabriela Firea. Ce a decis noul Ministru de Interne

Bucurestiul, capitala europeana, este una din cele mai aglomerate capitale este europene, iar edilul capialei, Gabriela Firea se pare ca este depasita de situatie. Conform unei statistici din octombrie 207, in Bucuresti erau inregistrate 1,253 milioane de masini, dintre acestea putin peste un milion sunt autoturisme. Majoritatea vehiculelor se incadrau, la finele anului trecut, in .

Gabriela Firea despre achizitia tramvaielor turcesti: Este ilegal sa intervin in rezultatul achizitiei publice pentru cele 100 de tramvaie, asa cum mi se solicita public

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat vineri ca este ilegal sa intervina in rezultatul achizitiei publice pentru cele 100 de tramvaie. Aceasta spune ca procedura de atribuire a contractului de achizitie nu este finalizata, fiind in analiza CNSC, institutie abilitata sa solutioneze contestatia formulata. Declaratia vine dupa ce in spatiul public a aparut solicitarea de reanalizare a rezultatului achizitiei publice.

DOCUMENT Gabriela Firea l-a invitat pe Ion Ceban intr-o vizita oficiala la Bucuresti

Primarul de Chisinau, socialistul Ion Ceban, este asteptat intr-o vizita oficiala la Bucuresti, la invitatia Gabrielei Firea. Ion Ceban a decis sa publice scrisoarea prin care a fost invitat sa viziteze capitala Romaniei, dupa ce in presa au aparut informatii ca Primaria Bucuresti a negat ca Gabriela Firea a facut o asemenea invitatie.

Comunista Gabriela Firea si prietenul sovietic Ion Ceban, sau despre agentii rusi de influenta

O invitatie scandaloasa a fost inaintata de primarul capitalei Romaniei, Gabriela Firea, catre omologul sau sovietic din Republica Moldova: Ion Ceban. Gestul arata de fapt legaturile ombilicale existente pe cale politica intre diverse fractiuni controlate pe cele doua maluri de Prut de catre Moscova.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2177 seconds )