Libnet.ro
UNICEF

10:31

USR PLUS acuza fraudarea alegerilor in mai multe sectii din sectoarele 1, 4 si 5

România Liberă România Liberă,
USR PLUS acuza fraudarea alegerilor in mai multe sectii din sectoarele 1, 4 si 5

Mai multi reprezentanti ai USR PLUS au atras atentia ca exista suspiciuni de frauda in mai multe sec. continuă pe România Liberă

Incidente mai multe sectii de votare din judetul Constanta: Un alegator a sesizat faptul ca a primit un buletin de vot deja stampilat pentru PSD

Nereguli la mai multe sectii de votare din judetul Constanta. Mai multe incidente au avut loc duminica, in ziua alegerilor locale, la sectii din judetul de la malul marii. Alegerile locale din 27 septembrie.

Alegeri locale 2020: Sesizari privind turismul electoral, la mai multe sectii de votare din tara

Purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbo, a anuntat incidentele de la sectiile de votare din tara, intalnite pana la ora 12:00.

USR-PLUS acuza tentative de fraudare a alegerilor pentru Primaria Sectorului 1. Marcel Ciolacu: E o tampenie. Am cerut BEC renumararea voturilor

Liderul-social democrat Marcel Ciolacu a declarat ca PSD a depus la Biroul Electoral Central o solicitare de renumarare a voturilor pentru Primaria Sectorului 1. Acolo, atat candidatul PSD, Dan Tudorache, cat si Cl.

Cum s-ar fi putut fura voturi in Capitala: Metodele prin care USR-Plus si PNL acuza ca s-ar fi viciat voturile in favoarea PSD sau a altor partide anonime

Situatii din ce in ce mai ciudate ies la iveala in mai multe sectii de votare din Capitala, iar suspiciunea este ca in mai multe sectii din diferite sectoare din Bucuresti raportarile transmise la BEC difera mult fata de realitatea din sectii. USR-PLUS acuza ca s-ar fi facut nereguli prin raportari false de procese verbale, mai ales la Sectorul 1 unde fata de exit-poll, cursa intre Clotilde Armand si Dan Tudorache s-a restrans la doar cateva sute de voturi, dar si prin anularea mai multor buletine de vot decat in medie exact in sectii unde USR-Plus a luat un scor mic.

Independentul Alin Moldoveanu a castigat alegerile la Campina in cele mai multe sectii din oras

Alin Moldoveanu, candidat independent pentru functia de primar al municipiului Campina, a castigat alegerile in cele mai multe sectii de vot din oras, conform numaratorii paralele.

FOTO PSD scrie in sesizarea facuta la BEC ca din numaratoarea paralela a partidului Clotilde Armand are mai multe voturi decat Dan Tudorache Sesizarea in care se cere si renumararea voturilor, trimisa fix la un minut dupa expirarea termenului legal

PSD a cerut Biroului Electoral Central anularea alegerilor sau renumararea voturilor la Sectorul 1, invocand fraudarea alegerilor in defavoarea lui Dan Tudorache, insa solicitarea a fost transmisa fix la un minut dupa expirarea termenului legal. in sesizarea in care social-democratii reclama fraudarea alegerilor in defavoarea candidatului lor, scrie insa ca, din numaratoarea paralela a partidului, Clotilde Armand are mai multe voturi decat Dan Tudorache.

Lupta stransa pentru mandatele de consilier local municipal la Iasi: PNL si USR-PLUS, umar la umar

Lupta stransa pentru cele 27 de mandate de consilier local municipal la Iasi. Dupa numararea voturilor din 117 de sectii, din cele 255 de sectii, PNL ar conduce cu 31,7%, iar USR-PLUS ar fi pe locul doi cu.

Alegeri locale 2020 Prahova. USR si PLUS Prahova acuza clipuri trucate, pliante si mesaje false trimise in numele Aliantei

Reprezentantii USR PLUS din judetul Prahova anunta ca au depus plangere penala dupa ce mai multi ploiesteni au primit pe telefoanele mobile mesaje cu indemnuri la boicot fata de alianta pe care USR si PLUS au facut-o cu PNL la nivelul Consiliului Judetean Prahova.

Primari USR-PLUS. Lista completa de orase unde s-au impus candidatii aliantei

Ziua alegerilor locale din 2020 27 septembrie a adus vesti surprinzatoare in Capitala si nu numai. Rezultatele partiale ale votului arata schimbari importante si la conducerea oraselor resedinta de judet. Cum se prezinta configuratia politica a primariilor municipiilor resedinta de judet, dupa numaratoarea partiala a voturilor, vedeti in randurile de mai jos. Rezultatele .

Deja se intampla! intelegerea PNL si USR-PLUS incepe sa se clatine: Nu stam la targuieli!

Apar primele fisuri in relatia dintre PNL si USR-PLUS. Dacian Ciolos raspunde taios dupa ce premierul Orban acuza ca unii lideri USR-PLUS i-au tratat pe liberali ca pe niste adversari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )