Libnet.ro
UNICEF

15:45

USR PLUS amana formarea unei majoritati in Consiliul Local Alba Iulia. Negocierile cu PSD si PNL au esuat

Adevărul Adevărul,
USR PLUS amana formarea unei majoritati in Consiliul Local Alba Iulia. Negocierile cu PSD si PNL au esuat

Alianta USR PLUS anunta intr-un comunicat de presa ca nu a finalizate negocierile pentru formarea unei majoritati in Consiliul Local Alba Iulia. Prin urmare, cei doi viceprimari nu vor fi alesi in cadrul sedintei de luni, 26 octombrie. continuă pe Adevărul

USR PLUS ar fi batut palma cu PSD pentru majoritate in Consiliul Local Alba Iulia. Cine ar putea fi noii viceprimari

Alianta USR PLUS negociaza in aceste zile o majoritate pentru Consiliul local Alba Iulia. Dupa ceva tatonari timide cu PNL, reprezentantii aliantei au avut sambata seara o intalnire cu cei ai PSD.

Ludovic Orban garanteaza formarea unei aliante PNL - USR-PLUS la Timisoara. Conditia: un pact de nonagresiune

Prezent la instalarea in functie a noului presedinte al CJ Timis, liberalul Alin Nica, premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca negocierile dintre PNL si USR-PLUS pentru formarea unei majoritati in Timis vor fi duse la bun sfarsit.

Negocierile dintre USR-PLUS si PNL pentru majoritatea in Consiliul Local s-au blocat si la Alba Iulia Liberalii ii acuza de ipocrizie pe cei din USR

Dupa Timisoara, Alba Iulia este al doilea mare oras din Romania unde negocierile USR-PLUS - PNL pentru formarea unei majoritati in Consiliul Local s-au blocat. USR-PLUS sustine ca PNL vrea sa impuna doi viceprimari si, in plus, nu a acceptat realizarea unui audit intern in Primarie, spre deosebire de PSD, care ar vrea un singur viceprimar si ar fi de acord cu auditul intern. La randul lor, liberalii spun ca e imposibil sa gasesti mai mult de un sfert de adevar in explicatiile USR PLUS si ii acuza pe acestia de ipocrizie.

Cine vor fi viceprimarii municipiului Vaslui. PNL si USR-PLUS vor asigura majoritatea in Consiliul Local

Vineri, 23 octombrie, reprezentantii PNL si USR-PLUS au incheiat protocolul de coloborare pentru a asigura majoritatea in Consiliul Local CL) Vaslui. Este pentru prima data, in istoria postdecembrista cand partidele de dreapta detin majoritatea in CL Vaslui.

Contrele PNL-USR la Timisoara continua: PNL Timis a semnat protocolul cu USR-PLUS, fara sa fie mentionate functiile, asa cum a cerut Dominic Fritz El primeste termen pana luni de la liberali

Dupa ce a aruncat in aer negocierile cu USR-PLUS pentru o majoritate in Consiliul Local Timisoara si Consiliul Judetean, PNL Timis a semnat vineri protocolul cu echipa primarului ales al Timisoarei, Dominic Fritz, insa in document nu este mentionata si impartirea functiilor in CL si CJ, asa cum a cerut primarul Fritz. El a primit de la liberali termen pana luni sa semneze documentul.

Negocierile dintre PNL si USR-PLUS continua, la Timisoara. Fritz si Nica au tinut sa arate ca vorbesc aceeasi limba

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Nica, si primarul ales al Timisoarei, Dominic Fritz, s-au intalnit luni seara la o terasa pentru a continua negocierile de formare a unei majoritati PNL USR-PLUS in CL Timisoara si CJ Timis.

Orban, despre negocierile de la Timisoara: Nu cred ca au fost blocate. Decizia PNL e clara, facem majoritati cu USR PLUS

Presedintele PNL Ludovic Orban a negat, sambata, la Timisoara, ca negocierile pentru majoritatile locale in judet sunt blocate precizand ca decizia liberalilor este foarte clara: aceea de a face intelegeri cu USR PLUS. Liderul USR Timis, Cristian Mos, i-a acuzat pe liberalii din judet ca au negociat cu vechea clasa politica, in spatele usilor inchise.

Cristi Barbu: Ludovic Orban a doborat aproape de unul singur PSD-ul. USR-PLUS, lasati dramoletele, ati stat pe margine, sperand ca noi sa ne rupem gatul. Rusine!

Cristi Barbu, secretar general adjunct al Guvernului si candidat al PNL Teleorman la Camera Deputatilor, s-a intrebat retoric cum poate cineva sa conditioneze formarea unei aliante guvernamentale de inlocuirea.

LUDOVIC ORBAN: in judetul Timis, PNL va forma majoritatile de guvernare locala cu USR-PLUS

Ludovic Orban a declarat azi la Timisoara, la ceremonia de deputare a juramantului de catre presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Adrian Nica, ca PNL va forma majoritati atat la nivelul judetului Timis, cat si la cel al orasului cu USR-PLUS.

Presedintele interimar al PNL Timis a semnat protocolul de colaborare locala cu USR- PLUS

Presedintele interimar al PNL Timis, Alin Nica, a semnat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, protocolul de colaborare locala cu USR- PLUS, dupa ce in urma cu o zi negocierile dintre cele doua formatiuni au esuat. Nica a declarat ca Dominic Fritz, primarul ales al Timisoarei, a mototolit protocolul si l-a aruncat, iesind din sala impreuna cu delegatia USR-PLUS. Nica spera ca partenerii de dialog sa semneze, totusi, acest protocol, potrivit News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )