Libnet.ro
UNICEF

10:45

USR si PLUS fuzioneaza dupa alegerile locale

Antena3 Antena3,
USR si PLUS fuzioneaza dupa alegerile locale

Birourile Nationale ale USR PLUS au decis, luni, in sedinta comuna de alianta, sa solicite organizatiilor un mandat pentru organizarea unui congres de fuziune in luna iulie. continuă pe Antena3

Alegerile locale agita si mai tare apele in USR-PLUS. Dupa ce negocierile pentru Bucuresti si Iasi au esuat, Uniunea ar vrea sa propuna un raport de 3 la 1 pentru listele comune de candidati

Alegerile locale par sa adanceasca diviziunile din USR-PLUS. Daca negocierile pentru sustinerea unui candidat comun la primariile din Bucuresti si Iasi au esuat, tensiunile sunt pe cale sa capete o noua.

Scandal total in USR-PLUS. Valeriu Nicolae: Singura logica a declaratiei lui Barna ca raportul in Alianta va fi de 1 la 3 este ca puterea sminteste. imi este rusine ca l-am sustinut

Scandalul din USR-PLUS ia amploare de la o zi la alta. Valeriu Nicolae, fost membru al PLUS, comenteaza, in termeni foarte duri, propunerea cu care ar urma sa vina cei de la USR, referitoare la existenta unui.

Sondaj. PNL a devansat Alianta USR-PLUS in Bucuresti. PSD, spre prapastie

PNL este cotat cu 32% intentie de vot pentru Primaria Capitalei, in timp ce Alianta USR-PLUS inregistreaza 29%. PSD nu trece de 15%, spre deosebire de Gabriela Firea, care atinge 30%. Datele apar intr-un sondaj comandat de Nicusor Dan, insa nu au fost facute publice de candidatul independent, sustin surse din USR pentru Adevarul. Cifrele au fost prezentate de Nicusor Dan atat in filiala USR Bucuresti, cat si in discutiile cu liderii PLUS.

VLAD VOICULESCU: Saptamana viitoare va fi decis modul in care va fi stabilit candidatul Aliantei USR PLUS pentru Capitala

Alianta USR PLUS va stabili, saptamana viitoare, modalitatea de evaluare prin care va fi ales candidatul unic pentru Primaria Capitalei, a anuntat, luni, candidatul PLUS in aceasta competitie interna, Vlad Voiculescu.

Batalia pentru Primaria Capitalei. Vlad Voiculescu: Saptamana viitoare va fi decis modul in care va fi stabilit candidatul USR-PLUS

Alianta USR-PLUS va stabili saptamana viitoare modalitatea de evaluare prin care va fi ales candidatul unic pentru Primaria Capitalei, a anuntat, luni, candidatul PLUS in aceasta competitie interna, Vlad Voiculescu.

Pentru a acoperi scandalurile interne, USR si PLUS fac congres pentru fuziune in luna iulie

Birourile Nationale ale USR-PLUS au cerut mandat pentru organizarea congres de fuziune in iulie. Acest anunt vin fix in momentul in care alianta, dar in special USR, se confrunta cu scandaluri interne puternice.

USR si PLUS fac oficial primul pas catre fuziune. Cand ar urma sa aiba loc Congresul

Birourile Nationale ale USR PLUS au decis, luni, in sedinta comuna de alianta, sa solicite organizatiilor un mandat pentru organizarea unui congres de fuziune in luna iulie. Decizia va fi luata in Comitetul politic al USR si in Consiliul National al PLUS, care vor avea loc pe 8 februarie, in Bucuresti.

Flotantul: naivitatea USR si experienta PNL, sau despre cum se fraudeaza alegerile locale

Guvernul liberal a decis sa ia o masura simpla prin care sa limiteze una dintre metodele utilizate curent de gruparile politice pentru fraudarea alegerilor locale: schimbarea fictiva de domiciliu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )