Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR si PLUS stabilesc delegatii care decid listele pentru alegerile parlamentare. in ambele partide sunt voci care critica desfasurarea negocierilor si a votului

Adevărul Adevărul,
USR si PLUS stabilesc delegatii care decid listele pentru alegerile parlamentare. in ambele partide sunt voci care critica desfasurarea negocierilor si a votului

Filialele Bucuresti ale USR si PLUS stabilesc in aceste zile listele delegatilor care vor decide candidatii aliantei la alegerile parlamentare, in conditiile in care in ambele partide sunt voci care critica desfasurarea negocierilor si lipsa de transparenta. continuă pe Adevărul

BARNA: USR - Plus nu va face aliante preelectorale pentru alegerile parlamentare

Presedintele USR, Dan Barna, s-a declarat multumit de rezultatul obtinut de Alinata USR - Plus la alegerile locale si e convins ca la alegerile parlamentare cele doua partide vor depasi 20%. Barna a adaugat ca Alianta USR - Plus nu va face aliante preelectorale pentru alegerile parlamentare, conform news. ro.

USR-PLUS explica imaginile furtului de voturi din S1: FAKE NEWS! Televiziunile de casa ale PSD difuzeaza stiri false

Scandalul in care este implicata candidata USR-PLUS se adanceste, iar acuzatiile curg. Liderii USR-PLUS au publicat pe facebook reactii, dar fara a raspunde in direct acuzatiilor. USR-PLUS explica imaginile furtului de voturi din S1 Reamintim ca lucrurile au degenerat, dupa ce in cadrul emisiuniiSinteza Zilei, de la Atena 3, au fost difuzate anumite imagini. Pe .

Cum vrea USR PLUS sa oblige PNL sa faca alianta la Alba Iulia. intreaba locuitorii pe cine sa aleaga, intre liberali si PSD

Alianta USR-PLUS lanseaza o consultare cetateneasca pentru a decide cu cine sa formeze majoritatea politica in Consiliul Local Alba Iulia, cu PSD sau cu PNL.

Gabriela Firea ii acuza pe membrii USR-PLUS ca au cotrobait intr-o sala in care se aflau sacii plini cu voturi: Alegerile trebuie repetate!! (VIDEO)

Continua controversele cu privire la modul in care s-au desfasurat alegerile in Capitala. De data aceasta social-democratii ii acuza pe cei de la USR-Plus ca au furat voturile. Asta dupa ce mai multe imagini.

Arad: USR-PLUS anunta ca nu doreste sa faca opozitie in Consiliul Local, ci vrea sa isi asume guvernarea municipiului

Conducerea USR-PLUS Arad a invitat, sambata, partidele care au reprezentare in Consiliul Local Municipal CLM) Arad se participe la discutii transparente cu privire la formarea majoritatii in acest for, aratand ca nu doreste sa faca opozitie, ci sa isi asume guvernarea la nivel local.

Noul primar USR PLUS de la Alba Iulia nu exclude o alianta cu PSD in Consiliul Local, daca nu se vor intelege cu PNL

Castigatorul alegerilor locale in municipiul Alba Iulia, Gabriel Plesa USR PLUS) nu exclude o alianta cu PSD in Consiliul Local, daca nu va fi posibila colaborarea cu PNL.

Frauda la alegerile locale 2020. Membri USR-PLUS ar fi umblat la sacii cu voturi, paziti de jandarmi

Desi existau suspiciunea de frauda a scrutinului de alegeri locale la Sectorul 1 al Capitalei, nu existau dovezi concrente, palpabile. De aseara, insa, aceste dovezi exista iar unele din persoanele implicate au fost si identificate. Frauda la alegerile locale 2020 La anuntarea datelor preliminare de catre BEC, la Sectorul 1 al Capitalei, Clotilde Armand iesea .

CIOLACU: Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS

Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS si solicita demisia ministrului de Interne.

Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS

Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS si solicita demisia ministrului de Interne.

Taberele din USR, disputa fara precedent din cauza listelor pentru parlamentare

Scandal fara prececent in USR, dar si intre USR si PLUS pe locurile pe listele pentru parlamentare. Tabara lui Dan Barna incearca sa obtina cat mai multe locuri in dauna oamenilor lui Nicusor Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )