Libnet.ro
UNICEF

12:00

USR si PNL vor depune o motiune simpla impotriva Olgutei Vasilescu: Pentru ministrul Muncii, indemnizatiile pentru cresterea copilului sunt un favor

Hotnews Hotnews,
 USR si PNL vor depune o motiune simpla impotriva Olgutei Vasilescu: Pentru ministrul Muncii, indemnizatiile pentru cresterea copilului sunt un favor

Senatoarea USR Florina Presada a acuzat-o miercuri pe Lia Olguta Vasilecu de faptul ca nu intelege problema familiilor din Romania atunci cand vorbeste despre indemnizatiile de crestere a copilului ca despre un favor pe care il face statul. USR a anuntat ca, impreuna cu PNL, va depune, saptamana viitoare, o motiune simpla impotriva ministrului Muncii. continuă pe Hotnews

PNL si USR au depus o motiune simpla pe tema Justitiei

PNL si USR au depus o motiune simpla pe justitie, cu titlul PSD stapanul justitiei?! Chiar asa, a declarat liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, cerand PSD sa renunte la politizarea justitiei si sa il demita pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

PNL a depus o motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader

Deputatii PNL au depus o motiune simpla la adresa ministrului justitiei Tudorel Toader. Motiunea intitulata PSD stapanul justitiei?! Chiar asa. face referire la modificarile la legile.

PNL si USR au depus o motiune simpla pe tema justitiei

PNL si USR au depus, astazi, la Camera Deputatilor, o motiune simpla pe justitie, a anuntat, in plen, liderul grupului liberal, Raluca Turcan, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

PNL si USR au depus o motiune simpla pe tema justitiei: Asistam la o continuare a serialului Martea neagra

Deputatii liberali si din USR au depus, marti, motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei prin care spun ca vor sa traga un semnal de alarma asupra asaltului pornit impotriva independentei justitiei si ii cer lui Tudorel Toader sa nu promoveze in forma actuala proiectele de lege anuntate in urma cu doua saptamani, dar si sa se delimiteze de actiunea toxica a adevaratilor autori morali ai modificarilor, liderii PSD-ALDE.

Mihai Gotiu: USR depune motiune impotriva lui Tudorel Toader si plangere penala pentru Rosia Montana

Senatorul USR Mihai Gotiu, prezent duminica seara la protestele impotriva Guvernului PSD, a declarat, pentru Romania libera, ca formatiunea va depune, saptamana aceasta, motiune simpla contra ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dar si o plangere penala contra celor care au sustinut proiectul de exploatare de la Rosia Montana.

DOCUMENT PNL a depus o motiune simpla pe Justitie, semnata si de USR, intitulata PSD - stapanul justitiei!? Chiar asa65506;?

Deputatii PNL au depus marti o motiune simpla la adresa ministrului justitiei Tudorel Toader, afirmand ca prin acest demers doresc sa traga un semnal de alarma asupra asaltului pornit impotriva independentei justitiei. Motiunea face referire la modificarile la legile justitiei anuntat de Toader pe data de 23 august.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )