Libnet.ro
UNICEF

11:15

USR: Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie sa plece

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR: Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie sa plece

USR a transmis, miercuri seara, ca Guvernul Dancila trebuie sa plece pentru ca Romania sa poata fi reconstruita. USR voteaza motiunea de cenzura care va fi depusa zilele viitoare, au anuntat reprezentantii USR. continuă pe Ziarul Bursa

PNL a initiat motiunea de cenzura: Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!

Motiunea de cenzura initiata de PNL si intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta! noteaza ca Guvernul Dancila poate sa fie numit guvernul sanselor ratate pentru Romania, PNL reproseaza Guvernului lipsa investitiilor in infrastructura, sanatate si educatie, faptul ca nu a elminat recursul compensatoriu in pofida tragediilor produse in Romania, si ca a transformat Romania intr-o tara nesigura pentru cetatenii sai.

Ce contine textul motiunii de cenzura pregatita de liberali. Guvernul sanselor ratate; Dancila ne-a aratat adevarata sa fata

Motiunea de cenzura initiata de PNL si intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta! noteaza ca Guvernul Dancila poate sa fie numit guvernul sanselor ratate pentru Romania, reproseaza Guvernului lipsa investitiilor in infrastructura, sanatate si educatie, faptul ca nu a elminat recursul compensatoriu in pofida tragediilor produse in Romania.

China, scoasa din jocul energetic de la Cernavoda prin memorandumul cu SUA, primeste la schimb o alta intelegere: Ce document a semnat Guvernul Dancila cu Beijingul

Guvernul Dancila a semnat un memorandum cu China pentru cooperarea in domeniul carantinei plantelor, aproape concomitent cu momentul in care premierul parafa un document de acelasi gen cu SUA in domeniul energiei,.

Korodi: UDMR nu ar trebui sa intre la guvernare daca Guvernul Dancila pica la motiunea de cenzura

Attila Korodi, liderul deputatilor UDMR, sustine ca Uniunea nu ar trebui sa intre la guvernare daca Guvernul Dancila pica la motiunea de cenzura, dar nu exclude ca acest lucru sa se intample dupa alegerile parlamentare.

Planul ProRomania: sa dea jos Guvernul Dancila si sa guverneze tot cu PSD

Senatorul ProRomania Adrian Tutuianu a declarat luni, intr-un interviu la RFI, ca formatiunea sa si-ar dori sa intre la guvernare alaturi de PSD si ALDE. Acesta a subliniat ca nu i se pare ciudat sa darame guvernul PSD si sa intre la guvernare tot cu PSD, motivand ca e nevoie de partide politice serioase care sa-si asume guvernarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )