Libnet.ro
UNICEF

17:00

USR sustine ca PSD si ALDE nu vor sa afle adevarul despre blocarea votului din diaspora

România Liberă România Liberă,
USR sustine ca PSD si ALDE nu vor sa afle adevarul despre blocarea votului din diaspora

Uniunea Salvati Romania sustine ca PSD si ALDE nu vor sa se afle adevarul despre blocarea votului ro. continuă pe România Liberă

Adevarul despre Trump, in opinia ambasadorului Angliei: consecintele ar putea fi dramatice

Oricine are o opinie despre Donald Trump si despre abilitatile sale intelectuale. Cand esti insa ambasadorul Marii Britanii in SUA, te astepti insa sa fii mai rezervat in a-l critica pe presedintele Statelor Unite. Regatul Unit si Statele Unite ale Americii se afla in centrul unui scandal diplomatic care ar putea avea consecinte dezastruoase pentru .

Digi24: Viorica Dancila si-a ales favoritul pentru prezidentiale. Tariceanu, sanse mici sa fie candidatul PSD-ALDE

Sondajele pe care le realizeaza partidul, si care vor fi prezentate partial saptamana viitoare, sunt doar de fatada, spun surse din PSD.

Avertisment: PSD-ALDE a dat banii din taxele romanilor pe salariile bugetarilor

Romania aloca cel mai mare procent din Uniunea Europeana din veniturile incasate pentru salariile bugetarilor, atrage atentia senatorul liberal Florin Citu.

NU mai sunt bani la BUGET! - Mihai FIFOR, revoltat de avertismentul OPOZITIEI: Romani, aveti incredere in guvernarea PSD-ALDE!

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, iese la atac dupa ce opozitia a avertizat ca nu mai sunt banipentru pensii si salarii. Desi, potrivit unor surse din partid, chiar si ministrul Finantelor ar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )