Libnet.ro
UNICEF

12:15

USR: Toate gropile de gunoi din Bucuresti sunt in afara legii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
USR: Toate gropile de gunoi din Bucuresti sunt in afara legii

Toate gropile de gunoi in care ajung deseurile din Bucuresti au ramas fara autorizatie de mediu. Daca gropile Vidra si Glina erau deja in afara legii, saptamana trecuta a expirat autorizatia de mediu si pentru depozitul Iridex, care deserveste zona de. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai raspandita escrocherie din Bucuresti revine. Daca esti contactat sub acest pretext, anunta imediat politia

Cea mai raspandita escrocherie din Bucuresti revine. Mirajul castigurilor fabuloase ii face pe romanii creduli victime sigure pentru vanzatorii de iluzii. Acestia se prezinta ca.

Grupul infractional de la Casa de Sanatate din Bucuresti, care deconta fictiv servicii medicale, s-a constituit inca din 2014 (referat). Mai multe bunuri si imobile ale persoane si firmelor implicate, puse sub sechestru de catre DNA

Grupul infractional organizat care a fraudat Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti CASMB), prin decontari fictive ale ale serviciilor medicale, s-a constituit inca din anul 2014, potrivit referatului prin care procurorii DNA au cerut arestarea preventiva pentru 16 persoane, relateaza Agerpres. Procurorii DNA au pus sechestru pe mai multe bunuri si imobile care apartin persoanelor si firmelor implicate in dosar.

Al doilea magazin Miele din Bucuresti, Miele Point Dorobanti, a inregistrat vanzari de 400.000 de euro, in primul an de la deschidere

Miele Point Dorobanti, al doilea magazin deschis de Miele in Bucuresti, a inregistrat vanzari de 400. 000 de euro, in primul an de la inaugurare. Investitia initiala realizata de Miele in deschiderea magazinului, in septembrie 2016, a fost de 100. 000 de.

Astazi a inceput Ora de Educatie Rutiera editia a IV-a, proiect care ajunge in fata a 25000 elevi din Bucuresti, in 2017-2018 (P)

Astazi, pe 6 noiembrie, incepe editia a IV-a a celui mai mare proiect din Romania despre siguranta, responsabilitate si implicare, adica Ora de Educatie Rutiera.

FOTOGALERIE Imaginile serii la protestul din Bucuresti

Peste 20. 000 de oameni au iesit in strada duminica seara in Bucuresti. Dupa plecarea in mars din Piata Victoriei catre Palatul Parlamentului coloana de protestatari se intindea pe bulevardul Magheru, intre Piata Romana si Universitate. Cum s-a vazut protestul de duminica seara, inclusiv in imagini surprinse de la inaltime, de pe hotelul Intercontinental, intr-o galerie foto realizata de fotograful Dan Mihai Balanescu.

Angajatii din Sanatate sunt impotriva mutarii contributiilor sociale

96% dintre salariatii sistemului sanitar se pronunta impotriva transferului contributiilor angajatorului in salariul de baza al angajatului. Este concluzia unei consultari publice initiate de Federatia Solidaritatea Sanitara, care releva si ca tot mai multe cadre medicale sunt nemultumite de efectele aplicarii din 2018 a Legii salarizarii, considerand necesara declansarea grevei generale.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )