Libnet.ro
UNICEF

13:00

USR vrea desfiintata Sectia Speciala pentru Investigarea Magistratilor in cel mai scurt timp

România Liberă România Liberă,
USR vrea desfiintata Sectia Speciala pentru Investigarea Magistratilor in cel mai scurt timp

Stelian Ion considera ca un motiv bun pentru desfiintarea SIIJ sunt si rapoartele Comisiei de la Ven. continuă pe România Liberă

Danca: Memorandumul privind Sectia speciala a fost prezentat in sedinta. Urmeaza ca Guvenul sa decida calea de urmat

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, a declarat ca in cadrul sedintei de guvern de vineri a fost prezentatmemorandumul privindSectia speciala pentru investigarea Infractiunilor din Justitie.

Marcel Ciolacu, despre Sectia Speciala: Daca opinia CSM, a asociatiilor din Justitie va fi desfiintarea, PSD va vota in consecinta

Marcel Ciolacu a declarat, referitor la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie SIIJ), ca in cazul in care CSM si asociatiile din justitiei vor ca aceasta sectie sa fie desfiintata, atunci PSD va vota in consecinta, informeaza Mediafax.

Stelian Ion (USR): Sectia speciala ar trebui desfiintata pana la sfarsitul anului

Desfiintarea Sectiei speciale de anchetare a magistratilor este singura varianta corecta, a declarat la RFI liderul deputatilor USR, Stelian Ion. Guvernul inca nu a decis daca isi va asuma raspunderea sau daca proiectul desfiintarii sectiei va trece prin Parlament, ministrul Justitiei spunand ca o decizie va fi luata anul viitor.

Predoiu explica de ce amana o decizie legata de Sectia speciala Despre abrogarea recursului compensatoriu: Reticenta mea a fost legata de o ordonanta de urgenta

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, spune ca legea recursului compensatoriu trebuie inlocuita, insa reticenta sa a fost legata de o ordonanta de urgenta, precizand ca modificarea se va face prin asumarea raspunderii, asa cum a anuntat premierul Ludovic Orban. Predoiu explica, de asemenea, si de ce amana pana anul viitor o decizie legata de controversata lege de anchetare a magistratilor.

Guvernul Orban a amanat o decizie privind Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a anuntat, vineri seara, la finalul sedintei de Guvern ca s-a discutat Memorandumul care vizeaza Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ), s-au.

Asociatia Initiativa pentru Justitie ii cere Procurorului General sa preia de la sectia speciala dosarul in care este urmarita Crina-Elena Muntean, o judecatoare ce a criticat SIIJ

Asociatia Initiativa pentru Justitie a anuntat, printr-un comunicat remis presei, ca solicita public Procurorului General al Romaniei preluarea de la SIIJ a dosarului penal in care este efectuata urmarirea penala fata de judecatoarea Crina Elena Muntean. Aceasta este urmarita penal pentru favorizarea faptuitorului si instigare la marturie mincinoasa, de catre Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie, procurorul de caz fiind Adina Florea. Punerea mea sub invinuire reprezinta un act de vendeta. Am sa-l dovedesc, a spus Muntean.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )