Libnet.ro
UNICEF

01:05

UTIL: cum poti plati rovinieta prin SMS

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UTIL: cum poti plati rovinieta prin SMS

Soferii pot plati rovinieta prin intermediul serviciului de mesaje scurte SMS) incepand de miercuri, doar in reteaua Orange, numarul de telefon alocat fiind 7500, cu un tarif de 5 eurocenti/mesaj, potrivit Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Soferii isi pot cumpara, incepand de miercuri, rovinieta prin SMS. Aflati costurile serviciului

Incepand de maine, soferii isi pot cumpara rovinieta prin SMS la numarul 7500. Serviciul este disponibil in reteaua Orange iar tariful este de 5 eurocenti/mesaj. Plata poate fi efectuata in acest mod numai.

Rovinieta poate fi platita de miercuri prin SMS.

Soferii pot plati rovinieta prin intermediul serviciului de mesaje scurte SMS) incepand de miercuri, doar in reteaua Orange, numarul de telefon alocat fiind 7500, cu un tarif de 5 eurocenti/mesaj, potrivit Mediafax. Achitarea acestui tarif prin intermediul SMS a devenit posibila de la finele saptamanii trecute, urmare a intrarii in vigoare a prevederilor unui ordin al Ministrului Transporturilor. Plata poate fi efectuata in acest mod numai de catre utilizatorii romani si numai pentru perioada .

CNADNR: Rovinieta poate fi platita de miercuri prin SMS, in reteaua Orange

Soferii pot plati rovinieta prin intermediul serviciului de mesaje scurte SMS) incepand de miercuri, doar in reteaua Orange, numarul de telefon alocat fiind 7500, cu un tarif de 5 eurocenti/mesaj, a anuntat intr-un comunicat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR).

Rovinieta va putea fi platita si prin SMS

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a anuntat ca incepand cu data de 05. 2012 devine posibila achitarea rovinietei prin intermediul serviciului de mesaje scurte - SMS, arata un comunicat de presa remis redactiei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )