Libnet.ro
UNICEF

01:05

Utile: Virusul din Africa ar putea ajunge si in Romania. Spitalele de urgenta, in alerta. Semnele bolii; Ce tip de hepatita e mai periculos si cum se previne; De ce cantarim mai putin dimineata decat seara?

Hotnews Hotnews,
 Utile: Virusul din Africa ar putea ajunge si in Romania. Spitalele de urgenta, in alerta. Semnele bolii; Ce tip de hepatita e mai periculos si cum se previne; De ce cantarim mai putin dimineata decat seara?

Ciuperca unghiei: simptome si tratament. Modificarea anormala a aspectului unghiei trebuie sa puna in garda, deoarece, cel mai probabil, este cauzata de atacul unei infectii micotice. Daca se actiuneaza la timp si consecvent, ea poate fi combatuta. 6 organe importante pe care ti le distruge fumatul. Pe langa tusea productiva, rezistenta scazuta si mirosul neplacut, fumatul iti distruge nu doar plamanii ci si alte organe importante. Mai intai chimicalele din tigari ajung in plamani, de unde isi croiesc drum catre restul corpului. continuă pe Hotnews

ICAO colaboreaza cu OMS pentru stoparea epidemiei de Ebola din Africa

Organizatia Aviatiei Civile Internationae ICAO si Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS vor colabora pentru stoparea epidemiei de Ebola din Africa de Vest si au programat in acest sens o reuniune de urgenta pe aceasta tema.

Organizatia Peace Corps se retrage din Africa de Vest, din cauza epidemiei virusului Ebola

Organizatia americana de ajutor Peace Corps a anuntat miercuri ca isi retrage voluntarii din Liberia, Sierra Leone si Guineea din cauza epidemiei virusului Ebola ce se raspandeste in aceste tari din .

Topul celor mai virale campanii din lume: Always ajunge pe prima pozitie pentru a doua oara

Reclama Intotdeauna ca o fata de la Always, realizata de Leo Burnett, ajunge pentru a doua oara in trei saptamani pe prima pozitie in Topul Campaniilor Virale. Turkish Airlines ocupa locul 2 cu reclama Exploreaza Istanbulul in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )