Libnet.ro
UNICEF

05:45

Utilizatorii de carduri bancare din Romania sunt vizati de o noua campanie de tip phishing

Hotnews Hotnews,
 Utilizatorii de carduri bancare din Romania sunt vizati de o noua campanie de tip phishing

CERT-RO semnaleaza aparitia unor site-uri de phishing ce vizeaza utilizatorii de carduri bancare din Romania - Visa, MasterCard, American Express si altele. Paginile de phishing sunt gazduite pe subdomenii ale platformei gratuite Weebly, facand in anumite cazuri mai complicata blocarea acestor site-uri la nivelul retelei organizationale. continuă pe Hotnews

Dancila: Doua treimi dintre medicii din Romania sunt femei. Iohannis, Orban si Vela, o rugaminte: spuneti un cuvant de apreciere pentru cele care salveaza Romania. Merita

Viorica Dancila, fostul premier, atrage atentia ca doua treimi din medicii din Romania sunt femei si le sugereaza lui Iohannis, Orban si Vela sa transmita aprecieri celor care in aceste zile salveaza Romania.

INSP: Peste 280 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus. Cea mai grava situatie, la Suceava

In Romania au fost infectatecu noulcoronavirus 285 decadre medicale, anunta, luni, Institutul National de Sanatate Publica. Dintre acestea 91 sunt medici, 90 sunt asistenti medicali, 26.

INSP: Peste 280 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus. Cea mai grava situatie, la Suceava

In Romania au fost infectatecu noulcoronavirus 285 decadre medicale, anunta, luni, Institutul National de Sanatate Publica. Dintre acestea 91 sunt medici, 90 sunt asistenti medicali, 26.

GCS: Un numar de 357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu noul coronavirus

Este vorba despre 99 de medici, 127 de asistenti medicali, 11 ingrijitoare si 85 - personal auxiliar.

357 de cadre medicale din Romania, infectate cu coronavirus. 200 dintre ele sunt din Suceava

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus, potrivit datelor anuntate miercuri seara de Grupul de Comunicare Strategica. Peste jumatate dintre ele - 200 - sunt cadre medicale din Suceava.

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

Ce inseamna scenariul 4: restrictii si masuri. Care este capacitatea spitalelor din Romania

Ce inseamna scenariul 4? Care sunt restrictiile si masurile si caror categorii de romani se refera? Iata situatia reala din Romania si capacitatea spitalelor din tara! Ce inseamna scenariul 4? Restrictii si masuri Scenariu 4 intervine in momentul in care numarul paceintilor cu COVID-19 trece de 2. La momentul actual sunt 1. 952 de persoane infectate .

Anuntul BNR pentru cei care au carduri bancare si fac retrageri de la bancomat. Sfatul expres al guvernatorului Mugur Isarescu

Inca din primele zile ale declararii starii de urgenta in Romania, in zona bancara din Romania a fost mare agitatie. Astfel ca, retraagerile de numerar au atins nivel record. Anuntul BNR pentru cei care au carduri bancare si fac retrageri de la bancomat Criza generata de coronavirus a paralizat o lume intreaga. A ajuns si .

Nicolae Stanciu despre coronavirusul din Cehia: Sunt de doua ori mai multe cazuri decat in Romania, dar oamenii se plimba pe strazi

Pe internationalul roman Nicolae Stanciu pandemia de coronavirus l-a prins la Praga, in Cehia, un loc unde masurile impuse de autoritati nu sunt la fel de restrictive precum cele din Romania, o spune jucatorul.

AGENTIILE DE PRESA: Elevii din China sunt obligati sa poarte masti

Elevii din China sunt obligati sa poarte masti in clase, informeaza marti Xinhua in contextul in care scolile incep sa se redeschida dupa restrictiile impuse pentru combaterea epidemiei de COVID-19.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )