Libnet.ro
UNICEF

12:45

Utilizatorii Google Glass ar putea vizualiza cotatiile de pe Wall Street

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Utilizatorii Google Glass ar putea vizualiza cotatiile de pe Wall Street

Utilizatorii Google Glass ar putea vizualiza cotatiile bursiere printr-o aplicatie creata de Fidelity Labs, cu riscul ca investitorii iesiti la plimbare pe Wall Street sa intre intr-un stalp, daca vor fi prea ocupati cu verificarea portofoliilor pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Test Drive Wall-Street: Mercedes-Benz Viano, 7 locuri la business class

Mercedes-Benz Viano poate fi in acelasi timp un vehicul de familie si unul pentru calatorii de afaceri. Realizat pe platforma modelului comercial Vito, Viano a fost lansat in 1996, iar acum este la a doua generatie.

Cele mai mari companii de branding si design de produs abia ajung la afaceri de 3 mil. euro

Cele mai mari 10 companii de branding si design de produs au avut anul trecut afaceri de aproape 3 milioane de euro si un profit net in jurul a 350. 000 de euro, conform datelor Ministerului de Finante si centralizate de Wall-Street. ro.

Seful Red Angus: Angajez un ospatar dupa 50-60 de interviuri fata in fata si 500 de CV-uri

Proprietarii de restaurante din Romania se confrunta de multa vreme deja cu problema lipsei de pregatire a angajatilor. Dragos Panait, fondatorul Red Angus Steakhouse, povesteste intr-un interviu acordat Wall-Street. ro dificultatile pe care le.

Herghelegiu, Elefant.ro: Ne extindem pe segmente care se adreseaza in special femeilor

Peste 70% dintre clientii actuali ai retailerului online Elefant. ro sunt femei si, astfel, compania se va extinde catre segmente care se adreseaza in special publicului feminin, a declarat pentru Wall-Street. ro, Cristian Herghelegiu foto), directorul.

Angajatii Fiat, platiti cu ajutorul statului italian

Angajatii celor cinci fabrici ale Fiat din Italia stau acasa lungi perioade de timp din cauza prabusirii cererii de masini pe piata europeana, dar sunt platiti printr-un program guvernamental menit sa evite concedierile, relateaza Wall Street Journal.

Vacanta de manager la manastirile din Moldova si Oltenia: Locurile au o istorie extraordinara

Ion Antonescu, fondatorul companiei Marshal, care detine agentia Marshal Turism si doua hoteluri in Capitala, povesteste cititorilor Wall-Street. ro despre vacanta sa preferata, lamanastirile din Moldova si Oltenia.

TOP: 10 piscine naturale care te vor uimi

Daca vrei sa pleci in vacanta si sa vezi locuri care sa te surprinda, Wall-Street. ro iti prezinta cele mai frumoase piscine naturale din lume, potrivit TripAdvisor .

VIDEO Un nou joc pentru Google Glass te transforma in vanator de extraterestri

Un dezvoltator independent din SUA lucreaza un joc pentru ochelarii inteligenti creati de Google. Acesta isi numeste produsul o combinatie a titlurilor Space Invaders si Missile Command, potrivit Slash Gear.

Google este pe cale sa devina noul gigant in domeniul cloud, dupa Amazon.com

Google este pe cale sa devina noul gigant in domeniul cloud, dupa Amazon. com, fiind posibil ca divizia de profil a grupului sa aduca venituri de 10 miliarde de dolari, chiar mai mari decat cele generate de YouTube, a declarat luni Colin Sebastian,.

Google, logo special la aniversarea a 126 de ani de la nasterea fizicianului austriac Erwin Schrodinger

Google sarbatoreste, astazi, printr-un logo special, 126 de ani de la nasterea fizicianului austriac Erwin Schrodinger, laureat al premiului Nobel pentru fizica in 1933 si considerat unul din parintii fizicii cuantice.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )