Libnet.ro
UNICEF

01:05

Utilizatorii de servicii financiare solicita premierului amanarea platii ratelor, suspendarea executarilor silite, suspendarea recuperarii creantelor si a blocarii conturilor

Hotnews Hotnews,
 Utilizatorii de servicii financiare solicita premierului amanarea platii ratelor, suspendarea executarilor silite, suspendarea recuperarii creantelor si a blocarii conturilor

Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare AURSF) i-a transmis luni o scrisoare premierului Ludovic Orban, solicitandu-i acestuia, in contextul epidemiei de coronoviroza, o serie de masuri in sprijinul consumatorilor. Printre acestea se numara amanarea pe 3 luni a platii ratelor la credite, suspendarea, pe o perioada de 3 luni, a tuturor executarilor silite, a activitatii de recuperare a creantelor si interzicerea expresa a blocarii conturilor bancare ale consumatorilor. continuă pe Hotnews

Ce inseamna amanarea platii ratelor la CEC: luna urmatoare veti avea de platit doua rate

Clientii CEC Bank care solicita amanarea platii ratelor, pe perioada starii de urgenta, vor fi nevoiti sa plateasca ulterior, cumulat, toate ratele decalate, fara a beneficia de o esalonare.

Orban, despre amanarea platii ratelor bancare: Putem sa luam si astfel de decizii, in momentul in care va fi necesar

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul a luat masuri gradual si, in momentul in care va fi necesar, ar putea lua si decizii precum amanarea platii ratelor bancare.

Florin Citu a cerut amanarea platii ratelor la banci. Ce spune despre pensii si salarii

Ministrul de Finante, Florin Citu, a declarat, sambata, ca ministerul pe care il conduce este pregatit pentru criza coronavirusului si ca are banii suficienti pentru a face platile la pensii si salarii, dar si ca a alocat deja bani pentru Ministerul Sanatatii. De asemenea, a solicitat amanarea platii ratelor bancare, dar si oprirea popririlor, atat la persoane fizice, cat si juridice.

Florin Citu, despre amanarea platii ratelor in Romania: Sunt optimist ca aceasta masura va fi adoptata

Florin Citu a fost intrebat daca plata ratelor la banci ar putea fi amanata in criza generata de COVID - 19.

Citu anunta ca exista discutii cu sistemul bancar pentru amanarea platii ratelor cu 2-3 luni

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat sambata seara, la Digi24, ca poarta discutii cu mediul bancar pentru ca cetatenii care au rate la banci sa poata plati cu intarziere, date fiind dificultatile generate de criza epidemiei de coronavirus.

Paul Anghel propune amanarea cu 90 de zile a platii ratelor bancare

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) analizeaza, din perspectiva afectarii interesului economic al consumatorului, amanarea platii ratelor bancare cu 90 de zile pentru romanii care au credite imobiliare si nu numai, in contextul pandemiei de coronavirus, a declarat, duminica, Paul Anghel, directorul general al ANPC.

Protectia Consumatorilor propune amanarea cu 90 de zile a platii ratelor bancare

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) analizeaza din perspectiva afectarii interesului economic al consumatorului amanarea platii ratelor bancare cu 90 de zile pentru romanii care au credite imobiliare si nu numai, in contextul pandemiei de coronavirus, a declarat, duminica, pentru Agerpres, Paul Anghel, directorul general al ANPC.

GHEORGHE PIPEREA: Suspendarea platii ratelor bancare agraveaza problema supra-indatorarii care va veni dupa starea de urgenta

Avocatul Gheorghe Piperea considera ca suspendarea platii ratelor bancare pe 2-3 luni, ceruta de ministrul Florin Citu nu rezolva, ci agraveaza problema supra-indatorarii care va veni dupa starea de urgenta.

Anghel (ANPC): Propun amanarea cu 90 de zile a platii ratelor bancare din perspectiva afectarii interesului economic al consumatorului

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) analizeaza din perspectiva afectarii interesului economic al consumatorului amanarea platii ratelor bancare cu 90 de zile pentru romanii care au credite imobiliare si nu numai, in contextul.

Vasilescu, BNR: Exista o intelegere la nivelul sistemului bancar pentru amanarea platii unor rate

Bancile comerciale din Romania au luat decizia la nivel de sistem bancar sa amane plata ratelor pentru anumite credite pentru o perioada de timp, a precizat, pentru Mediafax, Adrian Vasilescu, consultant la Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )