Libnet.ro
UNICEF

07:45

Uzina Dacia si-a reluat activitatea, dupa atacul cibernetic de vineri

România Liberă România Liberă,
Uzina Dacia si-a reluat activitatea, dupa atacul cibernetic de vineri

Uzina Automobile Dacia din Mioveni si-a reluat, luni, activitatea, dupa ce, la sfarsitul saptamanii, mii de muncitori au fost trimisi acasa din cauza virusului care a afectat sistemul informatic, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

UPDATE Uzina Dacia si-a reluat activitatea, dupa atacul cibernetic de vineri

Platforma industriala de la Mioveni si-a reluat luni activitatea in mod normal, dupa ce vineri si sambata a fost afectata de atacul cibernetic cu ransomware-ul WannaCry. Si uzine din Franta si Slovenia ale Renault au avut de suferit, la fel si uzina Nissan din Marea Britanie.

Uzina Dacia si-a reluat activitatea, dupa atacul cibernetic de vineri

Activitatea uzinei Dacia a fost reluata, luni dimineata, dupa ce grupul Dacia-Renault a fost afectat de atacul ransomware WannaCry de vineri, a anuntatAntena 3.

Reactia SRI, dupa atacul cibernetic de saptamana trecuta

SRI reactioneaza dupa atacul cibernetic care a afectat peste 150 de tari. Serviciul face un exercitiu de securitate cibernetica pentru a vedea cum raspund institutiile de stat si private la un atac de acest .

Microsoft, decizie radicala dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pe.

Microsoft isi schimba politica si ofera gratuit solutii de securitate dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pentru vesiuni mai vechi ale sistemului Windows, relateaza News. ro citand Associated Press.

DIICOT deschide dosar penal dupa atacul cibernetic din ultimele zile

Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal in rem pentru infractiuni contra sigurantei si integritatii sistemelor si datelor informatice, in legatura cu atacul cibernetic din ultimele.

Europol: Situatia s-a stabilizat in Europa, dupa atacul cibernetic de vineri

Guvernele europene si companiile par sa fi reusit, luni dimineata, sa evite un nou haos cibernetic, au declarat, luni, reprezentantii Europol, potrivit AFP.

SUA: Donald Trump a ordonat vineri noapte o reuniune de urgenta dupa atacul cibernetic international

Presedintele american Donald Trump i-a ordonat consilierului sau pe probleme de securitate interna, Tom Bossert, sa organizeze o reuniune de urgenta vineri noapte, pentru a evalua amenintarea reprezentata de atacul informatic de tip ransomware care a afectat cel putin 150 de tari, a declarat duminica un oficial de rang inalt din cadrul administratiei americane, pentru Reuters.

Reactia NATO dupa atacul cibernetic de la MAE

NATO alerteaza statele membre in toate cazurile de identificare a unor adrese de e-mail false, care ii sunt atribuite, notificarea fiind facuta si in cazul tentativei de atac cibernetic asupra unei.

Microsoft isi schimba politica si ofera gratuit solutii de securitate dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pentru versiuni mai vechi ale sistemului Windows, relateaza The Associated Press, citat de news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )