Libnet.ro
UNICEF

18:45

Uzina Dacia si-ar putea relua activitatea dupa Paste

România Liberă România Liberă,
Uzina Dacia si-ar putea relua activitatea dupa Paste

Productia de la uzina Dacia ar putea fi reluata dupa sarbatori. Activitatea ar reincepe cu mentinere. continuă pe România Liberă

Seful DSU anunta o evaluare a situatiei dupa Paste pentru a vedea daca masurile de distantare sociala ar putea fi relaxate

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, afirma ca mai avem un pic pana trecem hopul si ar trebui ca masurile de distantare sociala sa fie respectate in continuare. Arafat anunta ca se va face o evaluarea a situatiei dupa Paste pentru a vedea daca masurile de distantare sociala ar putea fi relaxate putin.

Presedintele Societatii de Epidemiologie: Dupa Paste va creste foarte mult numarul cazurilor de COVID-19

Presedintele Societatii de Epidemiologie, dr. Doina Azoicai, a afirmat, miercuri, la Antena 3 ca dupa Paste va creste foarte mult numarul de cazuri de infectare cu COVID-19.

Raed Arafat: Mai avem putin pana trecem hopul. Dupa Paste vom face o evaluare a situatiei

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, luni, la Sinteza zilei, ca imediat dupa Paste se va face o analiza a situatiei privind pandemia de coronavirus din Romania si, in functie de rezultat, masurile vor viza o relaxare sau o continuare a restrictiilor.

Reprezentantii magazinelor: Mall-urile s-ar putea redeschide goale dupa ce trece criza

Mall-urile s-ar putea redeschide goale dupa ce trece criza, avertizeaza reprezentantii magazinelor care sustin ca nu-si pot permite sa plateasca acum, cand centrele comerciale sunt inchise, taxele, impozitele si chiriile pe care le au.

Suntem in grafic. Si fotbalul din Cehia s-ar putea relua pe 8 iunie

Scenariul anuntat de LPF dupa consultarea cu cluburile din Liga 1, AFAN si detinatorii drepturilor de televizare pentru repornirea Ligii 1 la 5-7 iunie pare unul cat se poate de realist.

CORONAVIRUS |Secretarul de stat Horatiu Moldovan: Estimam ca in saptamana de dupa Paste vom putea sa testam 7.000 8.000 de pacienti pentru infectia cu COVID-19. Vrem sa testam si pacientii dializati si personalul de la centrele de dializa (VIDEO)

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a declarat, luni, intr-o interventie telefonica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca tinta este ca in saptamana de dupa.

Campionatul de fotbal din Franta s-ar putea relua in iunie

Campionatul de fotbal al Frantei, Ligue 1, ar putea fi reluat pe 1, 3 sau 17 iunie, ultima data fiin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )