Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vacanta de neuitat pentru o turista din SUA aflata in Romania: A ramas BLOCATA o ora intr-o toaleta din Ploiesti

B1 B1,
Vacanta de neuitat pentru o turista din SUA aflata in Romania: A ramas BLOCATA o ora intr-o toaleta din Ploiesti

Vacanta de neuitat pentru o turista din SUA. in drumul dintre Brasov spre bucuresti, ghidul a propus un popas la un mall din Ploiesti. Turista, care face parte din grupul de 50 de americani care ne vizite. continuă pe B1

Creditele neperformante si Brexitul, principalele riscuri pentru bancile din zona euro

Creditele neperformante, atacurile cibernetice si Brexitul sunt printre cele mai mari riscuri pentru bancile din zona euro in 2019, se arata intr-un raport privind evaluarea riscurilor, prezentat ieri de Banca Centrala Europeana BCE), transmite Reuters.

Seful Agentiei de stat pentru bulgarii din strainatate, arestat pentru trafic cu acte false

Presedintele Agentiei de Stat pentru Bulgarii din Strainatate ASBS), Petar Haralampiev, care este anchetat pentru vanzarea de acte false pentru atestarea originii bulgare, in special pentru cetateni ai.

incepe sezonul raportarilor financiare pentru emitentii din BET

Marcel Murgoci, Estinvest: in functie de cum vor debuta raportarile pentru companiile importante, poate aparea un anumit sentiment care sa marcheze piata in ansamblu * Simion Tihon, Prime Transaction: Atunci cand un investitor cumpara o actiune, cred ca in peste 90% din cazuri are in vedere dividendul potential pe care il poate oferi respectiva societate Principalii emitenti listati la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cei inclusi in structura indicelui BET, incep publicarea rezultatelor financiare pentru primele noua luni din 2018, respectiv pentru trimestrul al treilea al anului, startul fiind dat chiar de compania cu cea mai mare valoare de piata de la bursa noastra cu exceptia Erste Bank) OMV Petrom SNP), de circa 21,6 miliarde de lei, ce se prezinta astazi, in fata investitorilor, cu rezultatele obtinute dupa primele trei sferturi ale anului.

Dupa ce a refuzat sa transmita un mesaj pentru victimele din Colectiv, Viorica Dancila vine cu un comunicat. Societatea romneasca va fi marcata mult timp de aceasta tragedie

Premierul Viorica Dancila a transmis un comunicat prin care isi exprima compasiunea si transmite condoleante famiilor celor care si-au pierdut viata dupa incendiul din Clubul Colectiv. De asemenea, ea le transmite ranitilor putere si sanatate. Reactia sa vine la cateva ore dupa ce, la Parlament, a refuzat sa transita un mesaj pentru victimele tragediei.

CE Handbal 2018 (f): Lotul largit al Romniei pentru competitia din Franta

Federatia europeana de handbal a dat publicitatii loturile largite de 28 jucatoare ale echipelor participante la Campionatul European 2018 din Franta 29 noiembrie - 16 decembrie), inclusiv cel al Romaniei, cu mentiunea ca doar jucatoarele din aceste liste pot fi selectionate pentru competitia continentala.

Fara notite, Dancila nu are un mesaj pentru victimele din Colectiv

Premierul Viorica Dancila a fost intrebata astazi de jurnalisti cand se implinesc trei ani de la tragedia din Clubul Colectiv, daca are un mesaj pentru victime, insa ea nu a raspuns intrebarii si a plecat.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )