Libnet.ro
UNICEF

07:15

Vacantele s-au scumpit de Sarbatori in Romania. Cele mai cautate zone din tara

Adevărul Adevărul,
Vacantele s-au scumpit de Sarbatori in Romania. Cele mai cautate zone din tara

Conform unei analize a platformei de rezervari hoteliere Travelminit. ro, pretul vacantelor in perioada sarbatorilor de iarna a crescut cu 17%. Schimbarea s-a vazut in principal la pretul cazarii dar si al serviciilor precum mesele servite si accesul la piscina si SPA. continuă pe Adevărul

Iata care sunt cele mai cautate si bine platite joburi in 2020

Stim cu totii ca situatia fortei de munca de la noi nu trece prin momente prea bune. Iar daca la stat se anunta concedieri, in privat situatia sta altfel.

Cele mai inedite Mesaje pentru Un An Nou fericit! Urari si felicitari pentru Revelion

A devenit de mult un obicei printre romani ca de sarbatori sa isi trimita pentru un An Nou fericit cele mai haioase mesaje. Pentru a trimite de Revelion cel mai inedit mesaj familiei sau prietenilor, consulta lista de mai jos, si vezi cum iti poti amuza apropiatii de Anul Nou prin SMS-uri. Un An Nou .

Cele mai ciudate traditii si obiceiuri de Anul Nou, in lume. Prin ce se remarca Romania

Ajunul anului nou este prilej de petrecere pentru toti romanii si nu numai. Este o zi importanta a anului, cea in care tragem linie, analizam ce am facut in ultimele 365 de zile si ne stabilim tintele pentru viitor. Cand vine vorba de celebrat intrarea in Noul An, se pare ca fiecare tara are o .

Henley Index: Japonia si Singapore au cele mai puternice pasapoarte din lume. Pe ce loc este Romania in topul mondial

Japonia si Singapore sunt tarile cu cele mai puternice pasapoarte din lume, cetatenii lor putand calatori fara vize prealabile catre 190 de destinatii, potrivit celui mai recent top Henley. Locul al doilea in top este impartit de Finlanda, Germania si Coreea de Sud, cu 188 de destinatii. Romania se afla pe locul 16 in top, romanii putand calatori in 171 de tari fara a avea nevoie de viza luata dinainte.

Radu Tudor, despre cele mai importante momente din 2019: Interviul meu cu Secretarul General NATO, un reper important pentru Romania

Radu Tudor a vorbit despre cele mai importante momente ale sale din 2019.

Brancusi Marthe sau povestea de iubire dintre Tantan si Tonton, printre cele mai vandute titluri in 2019

Cele mai vandute titluri ale Editurii Vremea in 2019 sunt cele din colectiile Povestile Varatecului, Fapte Idei Documente, Mic dar sic, Planeta Bucuresti. Paginile de corespondenta au fost cele mai pe placul cititorilor, dar si dialogurile culturale s-au bucurat de atentie.

Cele mai populare filme Netflix in 2019

Murder Mystery cu Adam Sandler si Jennifer Aniston, Homecoming cu Beyonce, Irishman al lui Martin Scorsese si The Incredibles 2 de la Disney sunt printre cele mai populare productii Netflix in 2019, potrivit Variety.

Radu Tudor, despre cele mai importante momente din 2019

Radu Tudor a vorbit despre cele mai importante momente ale sale din 2019.

Mihaela Birzila, despre cele mai importante momente din 2019: Pe mine m-a marcat foarte mult intalnirea cu parintii Alexandrei Macesanu

Realizatoarea emisiunii News Magazine, Mihaela Birzila, a vorbit despre cele mai importante momente din 2019.

Ana Iorga, despre cele mai importante momente din 2019: Nu am gasit casa visata, dar am putea deveni consultanti imobiliari

Ana Iorga a vorbit despre cele mai importante momente pe care le-a trait ea pe parcursul anului 2019.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )