Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vaccinarea anti-COVID ar putea fi periodica. Alexandru Rafila: Este posibil sa avem cicluri de vaccinare similare cu cele pentru prevenirea infectiei gripale

B1 B1,
Vaccinarea anti-COVID ar putea fi periodica. Alexandru Rafila: Este posibil sa avem cicluri de vaccinare similare cu cele pentru prevenirea infectiei gripale

Profesorul Alexandru Rafila anunta ca vaccinul anti-COVID ar putea sa aiba un ciclu de administrare precum serul anti-gripal. Practic, vaccinul care previne imbolnavirea de COVID-19 ar putea fi administrat. continuă pe B1

Alexandru Rafila: Vaccinul anti-COVID s-ar putea sa fie periodic. Cum stim daca ne-am imunizat si mai avem anticorpi

Profesorul Alexandru Rafila spune ca vaccinarea anti-COVID s-ar putea face periodic, asa cum se intampla in cazul gripei.

Daca ar trebui sa aleaga, medicul Alexandru Rafila ar prefera vaccinul AstraZeneca pentru imunizarea sa

Medicul Alexandru Rafila a fost intrebat la Digi24 care ar fi vaccinul pe care l-ar alege pentru imunizarea sa, dintre Pfizer, Moderna si AstraZeneca, daca ar avea aceasta optiune. Rafila a declarat ca ar opta pentru AstraZeneca, pe care-l considera un vaccin suficient pentru o persoana ca el, care a trecut deja prin infectarea cu Covid-19.

Alexandru Rafila a ales vaccinul contra COVID. Pfizer, Moderna sau AstraZeneca?

Medicul Alexandru Rafila a dezvaluit care ar fi vaccinul contra COVID-19 pe care l-ar alege pentru imunizare, dintre Pfizer, Moderna si AstraZeneca, daca ar avea aceasta optiune.

Pfizer, Moderna sau AstraZeneca? Ce vaccin prefera Alexandru Rafila

Medicul Alexandru Rafila a fost intrebat la Digi24 care ar fi vaccinul pe care l-ar alege pentru imunizare, dintre Pfizer, Moderna si AstraZeneca, daca ar avea aceasta optiune.

Alexandru Rafila a dezvaluit ce vaccin anti-COVID-19 ar alege daca ar avea aceasta optiune

Romania foloseste in prezent trei vaccinuri anti-COVID-19 aprobate la nivelul Uniunii Europene, produse de trei giganti internationali Pfizer,Moderna si britanicii de la AstraZeneca. Daca ar avea optiunea de a alege medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a precizat, vineri seara, ca ar opta sa se imunizeze cu serul de la AstraZeneca pe care il considera potrivit pentru el, mai ales ca a avut COVID-19.

Alexandru Rafila: Cu Pfizer si Moderna abia de la jumatatea lunii martie vor fi disponibile noi sloturi de programare

Medicul Alexandru Rafila a vorbit la Digi24despre vaccinul pe care l-ar alegedintre Pfizer, Moderna si AstraZeneca, daca ar avea aceasta posibilitate. Aceasta a precizat ca ar alege serul dezvoltat de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )