Libnet.ro
UNICEF

10:15

Vaccinul anti-Covid dezvoltat de Oxford si AstraZeneca va fi testat pe copii intr-un nou studiu clinic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vaccinul anti-Covid dezvoltat de Oxford si AstraZeneca va fi testat pe copii intr-un nou studiu clinic

Vaccinul anti-Covid dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca va fi testat pe copii intr-un nou studiu clinic in Marea Britanie, informeaza The Guardian, citat de News. ro. Cercetatorii vor folosi 300 de voluntari pentru a stabili daca serul - cunoscut sub numele ChAdOx1 nCoV-19 - produce un raspuns imun puternic la copiii cu varste cuprinse intre 6 si 17 ani. Vaccinul dezvoltat de Oxford si AstraZeneca este unul dintre cele trei aprobate pentru utilizare in Marea Britanie si in Uniunea Europeana, alaturi de cele realizate de PfizerBioNTech si Moderna. continuă pe Ziarul Bursa

Vaccinul anti-Covid dezvoltat de Oxford si AstraZeneca va fi testat pe copii intr-un nou studiu clinic

Vaccinul anti-Covid dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca va fi testat pe copii intr-un nou studiu clinic in Marea Britanie, informeaza The Guardian, citat de News. ro. Cercetatorii vor folosi 300 de voluntari pentru a stabili daca serul - cunoscut sub numele ChAdOx1 nCoV-19 - produce un raspuns imun puternic la copiii cu varste cuprinse intre 6 si 17 ani. Vaccinul dezvoltat de Oxford si AstraZeneca este unul dintre cele trei aprobate pentru utilizare in Marea Britanie si in Uniunea Europeana, alaturi de cele realizate de PfizerBioNTech si Moderna.

Vaccinul anti-COVID dezvoltat de Oxford si AstraZeneca va fi testat pe copii intr-un nou studiu clinic

Vaccinul anti-Covid dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca va fi testat pe copii intr-un nou studiu clinic in Marea Britanie, informeaza The Guardian.

Vaccinul dezvoltat de AstraZeneca si Oxford va fi testat pe copii. Studiile clinice vor fi demarat pe minori cu varste de pana la sase ani

Copiii cu varste de pana la 6 ani vor primi vaccinul dezvoltat de Oxford si AstraZeneca, intr-un nou studiu clinic, in care serul va fi test in randul minorilor. Totodata, si companiile Pfizer si Moderna au an.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )