Libnet.ro
UNICEF

11:45

Vaccinul anti-COVID realizat de compania Moderna confera pana la 3 luni de imunitate

B1 B1,
Vaccinul anti-COVID realizat de compania Moderna confera pana la 3 luni de imunitate

Vaccinul realizat de compania americana Moderna ar oferi pana la 90 de zile de imunitate impotriva COVID-19, de la administrare, dupa cum indica un studiu publicat in The New England Journal of Medicine,. continuă pe B1

Vaccinul Moderna confera cel putin trei luni de imunitate (studiu)

Vaccinul Moderna impotriva Covid-19 a produs anticorpi care au persistat la 90 de zile dupa vaccinare,potrivit unui studiu publicat joi in New England Journal of Medicine si citat de AFP. Durata protectiei este, fara indoiala, mai lunga, dar acestea sunt primele date pe o perioada de cateva luni, validate independent de o revista stiintifica.

Compania Moderna depune cererea pentru autorizare in regim de urgenta a vaccinului anti-COVID. Ultimele rezultate ale studiilor clinice indica eficienta de 94,1%

Luni, compania americana Moderna a anuntat ca va depune cererea de autorizare in regim de urgenta a vaccinului impotriva COVID-19. Aceasta ar urma sa fie depusa in cursul zilei de luni, atat la Administratia.

Vaccinul gripal realizat la Institutul Cantacuzino, in plin proces de testare: Speram ca pana la finalul anului sau inceputul lui 2021, sa avem un produs sigur, pe care sa il putem autoriza (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de luni, de la Institutul Cantacuzino, au fost oferite detalii cu privire la stadiul in care se afla vaccinul griapl trivalent, dezvoltat in Romania. in acest moment.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )